Diverse

Unikt studietilbud ved hotellhøgskolen

Publisert Sist oppdatert
Universitetet i Stavanger tilbyr årsstudium i restaurantledelse. Studietilbudet er unikt i Norge. Nå nærmer søknadsfristen seg.Studiet er lagt opp slik at det skal kunne kombineres med full jobb. Det kvalifiserer studentene til å bli ledere i restaurantfaget.– På årsstudium i restaurantledelse møter studentene ny teknologi i kombinasjon med gamle tradisjoner, for å utvikle seg til ledere innen restaurantfaget, sier , instituttleder ved Norsk hotellhøgskole ved Universitetet i Stavanger.– Det er veldig bransjerelatert. Studentene lærer hvordan de kan drive restaurant og gå med overskudd, sier , dosent ved Norsk hotellhøgskole, UiS.Opptakskravet er generell studiekompetanse og fagbrev som kokk, institusjonskokk, servitør, resepsjonist, pølsemaker, baker, konditor eller lignende. Personer over 25 år kan søke seg inn på bakgrunn av relevant fagbrev og realkompetanse.Fristen for søkere med realkompetanse er 1. mars, og fristen for søkere med studiekompetanse er 15. april.
Truls EngstrømHelge Jørgensen

For å lese denne saken må du være abonnent

Reiseliv1 & Convenience – nye saker på nett hver dag og 7 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler på både reiseliv1.no og convenience.no samt e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd

150,- 575,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd

1875,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd

1,- 145,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd

1430,-

KJØP

Powered by Labrador CMS