Reiseliv
Nyskaping i fokus
Nyskaping, bedre forståelse for kundens behov og prising av opplevelsesprodukter blir hovedtemaene på Nordnorsk Opplevelseskonferanse 2. – 4. november i Bodø. fra Innoco AS er utdannet smed, prisbelønnet oppfinner, professor i innovasjon og mannen som hjalp Rica Hotel Nidelven i Trondheim med å utvikle Norges beste hotellfrokost. Sammen med sine kolleger vil han skape hele konferansen om til et ”verksted” for å løse konkrete innovasjonsutfordringer i bedriftene.Nordnorsk Opplevelseskonferanse er landsdelens årlige møtested for inspirasjon, ny kunnskap og samarbeid. Målsetningen er å skape bedre opplevelsesprodukter for turistene som besøker Nord-Norge. Ifjor var over 90 % av konferansedeltakerne godt eller svært godt fornøyd både med faglig innhold, læringsutbytte, nettverksbygging og inspirasjon, og 65 % av deltakerne sa at de reiste hjem etter konferansen som fant sted i LofotenKonferansen arrangeres som et samarbeid mellom bedriftsnettverket Innovative Opplevelser, Innovasjon Norge Nordland og Innoco AS, som er spesialister på nyskaping i etablerte bedrifter. Reiselivsbedriftene i Bodø og Salten er det lokale vertskap og som inviterer reiselivskollegaer til å teste sine opplevelser; havrafting til Saltstraumen med Stella Polaris, steinalderaften på Tuvsjyen i Saltstraumen, ”Kald Krig” opplevelse på Norsk Luftfartsmuseum, grottetur til Fauske med Nordland Turselskap, gourmetmiddag på Galleri Bodøgaard med mer. Et annet av konferansens høydepunkter er møtet med fra Voss EkstremUtvikling AS og Voss Fallskjermklubb. Han vil gi tilhørerne en fascinerende fortelling om veien fra ekstremsport til salgbare opplevelser. Rokne var også mannen som nylig landet i fallskjerm foran statsministerens delegasjon og overbrakte et budskap om at regjeringen må utrede saken om Hardangermastene bedre før de tar en endelig avgjørelse.Hvordan kan man selge fjøsopera på en liten fjellgård i Sogn til 5000 kroner billetten med suksess? fra Åmot Gård vil fortelle om hvordan de fikk , en av verdens største operastjerner til gården, og om hvordan det ble starten på et nytt konsept for gården.
Nyskaping, bedre forståelse for kundens behov og prising av opplevelsesprodukter blir hovedtemaene på Nordnorsk Opplevelseskonferanse 2. – 4. november i Bodø. Sjur Dagestad fra Innoco AS er utdannet smed, prisbelønnet oppfinner, professor i innovasjon og mannen som hjalp Rica Hotel Nidelven i Trondheim med å utvikle Norges beste hotellfrokost. Sammen med sine kolleger vil han skape hele konferansen om til et ”verksted” for å løse konkrete innovasjonsutfordringer i bedriftene.Foto: Marit Hommedal/ScanpixSjur Dagestadsvært inspirertFALLSKJERMHOPP OG FJØSOPERAEven RokneSteinar SørliKiri Te Kanawa
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd
150,- 575,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd
1875,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd
1,- 145,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd
1430,-
KJØP
Nylige artikler
Citybox skal åpne sitt tredje hotell i Bergen
Regjerende Nordisk mester blir Executive Head Chef på Savoy 1918
Norge - et kvalitetsbevisst marked for portvin
Classic Norway Hotels kåret til Årets bedrift
Dette blir cruisetrendene neste år
Mest leste artikler
Historisk gjenåpning: Nils Flatmark leder Savoy 1918s kjøkken
Oppdag de største reisetrendene for 2026: Personlige og meningsfulle opplevelser
Nye Radisson-hoteller i Bergen: Unike opplevelser med Magic Norway
Opplev Hobo Oslo: Et unikt lifestyle-hotell i hjertet av byen
RevPAR-utvikling for Oslo-hotellene: En analyse av november 2025