Anna Spjuth

Publisert: 9. mai 2023 kl 11.19
Oppdatert: 9. mai 2023 kl 15.28

­Med store ambisjoner for rebrandingen av Nordic Choice Hotels til Strawberry, er det opprettet en ny stilling som Senior Vice President Brand & Concept for kjedehotellene.

– Nå skal hotellkjedene i Strawberry revitaliseres, og Spjuths erfaring med varemerkebygging, hennes driftskunnskaper og hotellerfaring, gjør at vi får inn en helt riktig profil til å lede denne viktige og svært sentrale delen av prosessen ved å skape det selskapet vi har ambisjoner for med å bli Strawberry, sier Katalin Paldeak, Chief Operating Officer i Nordic Choice Hotels, som endrer navn til Strawberry i slutten av mai.

Spjuth var kjededirektør for Comfort Hotel fra 2016 til 2020. Før dette ledet hun transformasjonen ved Brunkebergstorg i Stockholm, som resulterte i hotellsuksessene Hobo og At Six, samt den prisbelønte restauranten TAK. Spjuth har også vært adm.dir. ved det japanske spahotellet Yasuragi, samt hotelldirektør i Scandic Hotels og kommer nå fra stillingen som kommersiell direktør i samme hotellkjede.

– Å få muligheten til å lede utviklingen av både eksisterende og nye merkevarer og konsept i det som er den mest spennende satsingen innen reiseliv og opplevelser, er en fantastisk tillit som jeg måtte takke ja til. Strawberry kommer med ambisjoner for både gjester, ansatte og medlemmer, som jeg tror vil revolusjonere markedet, sier Spjuth.

Saken fortsetter under annonsen

Ledige stillinger – reiseliv