Kenneth Stensland blir hotelldirektør for den nye naturdestinasjonen Wood Hotel i Bodø.

Foto

Nordic Hotels & Resorts

Kenneth Stensland

Publisert: 13. april 2023 kl 10.01
Oppdatert: 13. april 2023 kl 10.01

­Bodøgutten Kenneth Stensland begynte sin hotellkarriere i Nordic Choice Hotels på Clarion Collection Hotel Grand Bodø og har gjennom årene vært med på å åpne Oslo-hotell som Clarion Hotel The Hub. I 2020 vendte han hjem til Bodø for å åpne Comfort Hotel Bodø, i rollen som GM. Nå skal han lede byens meget omtalte, nye hotellprosjekt.

Wood Hotel er en historisk stor satsning på Rønvikfjellet i Bodø og blir ca. 10.000 kvadratmeter stort, med 145 hotellrom og 30 leiligheter tilknyttet hotellet. I tillegg til overnatting, vil hotellet også bestå av restaurant, bar og konferansefasiliteter med spektakulær utsikt. Målet er ikke bare å sette Bodø på kartet, men også å bygge ut Nord-Norge som en bærekraftig destinasjon – for både norske og internasjonale turister.

Hotellet vil hovedsakelig bli oppført i tre. Byggemetoden med limtrebjelker og massivt tre, gjør at hotellet vil ha omtrent 45 prosent lavere CO2-avtrykk enn om det hadde blitt bygget i stål og betong.

– Dette er drømmejobben for en stolt Bodøværing som meg. Wood Hotel vil bli en game changer for Bodø. Nå får vi muligheten til å vise frem denne spennende delen av landet vårt på en helt ny måte, der hvert besøk blir en unik opplevelse som forandrer seg med årstidene. Wood Hotel vil være et landemerke som alle Bodøværinger kan være stolte av, sier Kenneth Stensland.

Wood Hotel åpner våren 2024.

 

Saken fortsetter under annonsen