Ole Eirik Sel Tveito

Publisert: 21. februar 2023 kl 09.54
Oppdatert: 21. februar 2023 kl 09.54

­Siden 1967 har Best Western Plus Gyldenløve Hotell vært drevet av familien Sel Tveito, hvor Ole Eirik, som tredje generasjon, nå overtar rollen som hotellsjef. Ole Eirik begynte å jobbe på hotellet allerede som 12-åring, men har også jobbet et par år som resepsjonssjef på et hotell på Gardermoen. Ole Eirik har også en bachelorgrad i økonomi og administrasjon fra BI i Nydalen. Med sine erfaringer ser han positivt på sin nye rolle som hotellsjef og det å kunne føre familietradisjonen videre.

– Det føles spennende og bra at hotellet fortsatt skal være familiedrevet, noe jeg tror blir satt pris på av våre gjester. Vi har et godt etablert og velfungerende konsept for hotellet, så vi gjør ingen store endringer. Vi vil imidlertid satse ytterligere på middagene i restauranten, og nylig ga vi frokostområdet en ansiktsløftning, sier Ole Eirik Sel Tveito, hotellsjef Best Western Plus Gyldenløve Hotell.

Best Western Plus Gyldenløve Hotell ligger midt i Kongsberg sentrum, nær både historiske severdigheter og friluftsliv. Med sine 67 rom tilbyr hotellet moderne og avslappet overnatting samt gode konferansefasiliteter.

 

Saken fortsetter under annonsen

Ledige stillinger – reiseliv