Annonse

Over 1400 kandidater skal kjempe om 250 hotelljobber

Clarion Hotel The Hub skal ansette 250 kollegaer. 16. september inviterer hotellet til «Talentjakt» i Oslo Kongressenter, med foredrag, servering og en mulighet for absolutt alle søkere til å presentere seg selv i et førstegangsintervju.

- Det er et stort privilegium å få ansette 250 nye medarbeidere. Derfor gjør vi det til  en fest. Med Talentjakten får alle søkerne mulighet til å bli bedre kjent med oss, med vår kultur og våre karrieremuligheter. På samme måte får vi mulighet til å bli litt bedre kjent med alle søkerne. De får presentert seg selv, sin personlighet og sine ambisjoner. For oss er det veien til god rekruttering, sier André Schreiner, administrerende direktør på Clarion Hotel The Hub.

Talentjakten er første trinn i en fem-trinns rekrutteringsprosess. Alle søkere får to  minutter til å presentere seg selv for en jury, bestående av ledere innen hotell og HR. Søkerne leverer også en skriftlig søknad og CV. Kandidatene som går videre, må  gjennom workshops og dybdeintervjuer før mulig ansettelse. Clarion Hotels har  arrangert Talentjakten i Stockholm, Malmø, Helsinki og flere andre skandinaviske byer tidligere, og mange av kjedens ledere er rekruttert gjennom samme prosess.

- Vår bransje handler nettopp om møter mellom mennesker, så vi vil helst møte  personen før vi møter CVen. Det betyr ikke at vi ikke verdsetter kompetanse og  formell utdannelse, men at vi gir mange flere en mulighet til å få en vei inn i vår  spennende bransje. Vi har behov for å utvikle og utfordre oss selv for å møte nye  behov i fremtiden. For oss er Talentjakten veien til den innovative, mangfoldige  arbeidsplassen vi ønsker å bygge, sier Elisabet Søyland, Director of Passion/HR i Clarion Hotels Norge.

Allerede en uke før arrangementet, merker hotellet stor pågang. Over 1400 har søkt på stillingene som ligger ute, og det forventes stor pågang i dagene som kommer.

Clarion Hotel The Hub blir Oslos største konferansehotell. Med 300 ansatte, blir hotellet også Oslos største reiselivsarbeidsplass.

- Vi lager et hotell som skal yre av liv, og ønsker oss ansatte som vil være med på dette. Clarion Hotel The Hub skal ikke bare tilby et godt sted å sove, men skal også være et sted for store og små opplevelser. Talentjakten blir en stor opplevelse i seg selv, både  for oss og alle som søker. Vi gleder oss til å bli litt bedre kjent med alle søkerne som kommer den 16. september, avslutter André Schreiner.

Annonse
Annonse
Annonse