Annonse

Park inn trysil mountain resort åpnet

Akkurat i tide til julefeiring og skisesong åpnet Trysils nyeste stolthet, Park Inn Trysil Mountain Resort. – Vi føler vi har åpnet den største og fineste pakken før julaften, sier Kjell Erik Nordahl,
hotelldirektør ved det nyåpnede anlegget.
Trysil tilføres også noe helt nytt ved å kombinere hotell og leiligheter. Via en 48 meter lang glassbro, forbindes de 369 velutstyrte rommene, suitene og leilighetene med hotellet. Det er 196 hotellrom og 173 leiligheter.
– Det er trolig ingen i Norden som kan konkurrere med oss om finere fjellhotell i 2011/12, smiler Nordahl.
Hotellet drives av Park Inn by Radisson, er bygd av Peab og eies i fellesskap av SkiStar og Peab. Totalt har selskapene investert NOK 500 millioner i anlegget. Store panoramavinduer bringer lys og landskap helt inn i både rom og fellesområder. I selve hotellet ligger sportsbutikk, bakeri, kiosk, skileie, rekreasjonsområder og gode mat- og drikkeopplevelser. I den ene enden ligger
Kubben lobbybar, hvor man kan nyte utsikten mot fjellet og noe godt å drikke foran peisen. På motsatt side  ligger Stabben afterski, som er vendt mot skibakken. Her loves god stemming og god mat. Midt imellom ligger Barken restaurant. Her kan man velge mellom mat fra buffet eller a la carte meny.
Gjester kan også benytte seg av et velværeområde med utendørs og innendørs svømmebasseng, som er forbundet, badstuer og Kulpen spa med 12 behandlingsrom. I tillegg kommer  konferansesenteret med en 425 kvm stor konferanse-/ballsal samt totalt åtte møterom med kapasitet fra fem til 500 personer.
– Alle våre seksPark Inn hoteller i Norge tilbyr komfortable rom, effektiv service, samt en
avslappet og personlig atmosfære. Vi er stolte over også å være representert med et av Norges fineste fjellresorter, sier Christian Gartmann, Area Vice President Nordics i Rezidor.
– Interessen for hotellet er upåklagelig. Vi har allerede før åpning opplevd svært god innbooking. For oss er det også viktig at Park Inn Trysil Mountain Resort er komplementært i forhold til Radisson Blu Resort Trysil, sier hotelldirektør Kjell Erik Nordahl. De to hotellene har noe felles administrative tjenester, men opptrer ellers som likeverdige konkurrenter i fjellbygda.

Annonse
Annonse
Annonse