Annonse

Pris til familien utne på ullensvang

Vertskapet ved Hotel Ullensvang er kåret til ”Årets hotelleder 2011”, for sitt arbeide med å vise vei i markedsføringen av Norge som eksotisk reisemål for turister fra fjerne markeder, og på den måten bygge opp en fyrtårnsbedrift for norsk reiseliv i Distrikts-Norge.

Prisen ble tildelt ved en seremoni på SMAK 2011 på Lillestrøm fredag.

 ’Årets hotelleder 2011’ er et vertskap som favner to generasjoner av eier- og driverfamilien på Lofthus i Hardanger: Ina og Edmund Harris Utne (4. generasjon), og Barbara Zanoni og Hans Edmund Harris Utne (5. generasjon).

 Helt siden slutten av 1960-tallet har eierne og vertskapet gjort en tålmodig og langsiktig innsats for å vinne fjerne markeder for Vestlandet, Hardanger – og Hotel Ullensvang som hjørnesteinsbedrift i Lofthus og et fyrtårn i reiselivet i Fjord-Norge. Spesielt målrettet siden tidlig på 1980-tallet har satsingen på det japanske markedet vært. Resultat: Idag har Ullensvang flere japanske besøkende enn tyske.

Etter sammenbruddet i kurs-/konferanse- og kongressmarkedet, peker selekterte turistmarkeder seg ut som hovedmålgruppe.

-       De fem plasserte hotellene i årets konkurranse har vist et kvalitetsnivå som skiller dem ut positivt, sier Lars-Erik Underthun, juryformann i "Twinings Best Breakfast". Vi er særdeles imponert over den kvaliteten som leveres på de beste hotellene. Standarden har hevet seg ytterligere siden fjorårets konkurranse, og juryen er meget imponert over den standard og service som leveres. Samtidig driver disse hotellene meget suksessfullt på alle måter. Med det sisteinntrykket en slik frokost gir, vil gjestene komme tilbake, gang etter gang, sier Underthun.

 

Finaleresultatene i Twinings Best Breakfast 2011:

1. plass                      Rica Nidelven Hotel, Trondheim

2. plass                      Rica Ishavshotel,  Tromsø

3. plass                      Thon Hotel Lofoten, Svolvær

4. plass                      Rica Hotel Bergen,  Bergen

Hederlig omtale          Nythun Høyfjellsstue  Kruk, Fagernes

Bak prisen ”Årets hotelleder” står NHO Reiseliv og Ask Media med fagbladet Horeca.

 Foto: Hans Edmund Harris Utne, Ina Utne og Edmund Harris Utne mottar prisen.

Annonse
Annonse
Annonse