Annonse

Priser til nordic choice fra nordiske travel managers


Nordic Business Travel Summit i Helsinki, som de nordiske foreningene for travel managers står bak, tok Nordic Choice Hotels hjem to av prisene. Clarion Hotel ble kåret til Nordens beste hotellkjede, og Nordic Choice Hotels vant også prisen for Nordens beste salgsorganisasjon.

- Prisene er et bevis på at vi gjør en god jobb. Den boosten dette gir skal vi bruke til fortsatt å utvikle organisasjonen, og fortsette å gi våre gjester positive opplevelser som de snakker om lenge etter at de sjekker ut, sier Nordic Choice Hotels grunnlegger, Petter A. Stordalen.

- For teamet mitt og meg, så er det helt fantastisk. Vi har de siste årene skrudd om på vårt salgsarbeid for å bringe det nærmere til kundene med vårt bærekraftsarbeid mer i fokus. Vi har utrolig flotte hotell vi er stolte av, men det vi legger trykk på i dialogen med kunden er alt det positive vi gjør innen bærekraft sammen med våre gjester. Seieren i Helsinki er et bevis på at det har vært riktig strategi, sier Anant Vithlani, Vice President Sales, Nordic Choice Hotels.

Nordic Business Travel Award er et samarbeid mellom de fire forretningsreiseorganisasjonene DBTA, FBTA, NBTA og SBTA.

Annonse
Annonse
Annonse