Produktnytt

Kald kaffe kommer

Publisert Sist oppdatert

­Generasjon Z ble født mellom 1997 og 2012, og de eldste inntar nå arbeidsmarkedet. Der hvor vi ser den største forskjellen i kaffepreferanser mellom generasjoner er den voksende trenden hos GenZ - nemlig kald kaffe. En artikkel i The New York Times konkluderer med at det er flere hovedgrunner til at denne generasjonen har forelsket seg i kald kaffe:

Kaffen må kunne drikkes med en gang. Tradisjonell varm kaffe er vanligvis for varm i starten, og mens man venter på at kaffen skal bli riktig temperert blir man ofte distrahert, og så ender kaffen opp halvkald.

Mer enn 65% av 18-24 åringer mener at iskaffe er et bedre alternativ til sukkerholdige drikker, som for eksempel brus. Iskaffe oppfattes som en forfriskende nytelse, og mindre usunt. Det er mange måter å tilpasse iskaffe på, og få den akkurat slik man selv ønsker. Ved hjelp av smakssirup kan man prøve flere varianter, og få ulike smaksopplevelser. Kald kaffe er mindre intens. Dette er ofte introduksjonen til kaffekategorien, som senere fører til at man kan gå over til varme kaffedrikker. Det betyr imidlertid ikke at det ene erstatter det andre.

Det er ingen tvil om at dette er en trend som er kommet for å bli. For å imøtekomme den nye generasjonen på arbeidsmarkedet lanserer nå JDE Professional en kaffeløsning til arbeidsplassen som dekker alle behov: Friele Cafitesse Hot & Cold – kaffeløsningen som tilbyr både iskaffe og varme kaffedrikker. Her kan man selv velge sin foretrukne kaffe, varm eller kald.

Powered by Labrador CMS