Knorr-sauser for profesjonelle kjøkken

Knorr pressentere nå fire klassiske, serveringsklare sauser for det profesjonelle kjøkken. De tåler varme godt og skiller seg ikke. Alle er fri for gluten, EVU-sertifisert og egnet for ovo-lakto vegetarianere.

Knorr Bearnaisesaus - med balansert syre og fin mild smak av estragon og kjørvel. Passer utmerket til klassiske kjøttretter

Knorr Peppersaus - en kremet saus med mild peppersmak, klar for at serveres som den er, eller justeres etter egen smak. Passer utmerket til storfekjøtt, kylling, vilt og pasta.

Knorr Soppsaus - en profesjonell glatt saus med rund soppsmak, klar til bruk. Passer godt til kjøtt, kylling, vilt, grønnsaks- og pastaretter.

Knorr Hollandaisesaus - en serveringsklar sausklassiker med fin balansert syre og rom for justering etter egen smak. Passer utmerket til fisk, skalldyr og grønnsaker.

 

 

 

Powered by Labrador CMS