Annonse
Tomi Meriläinen, hotelldirektør ved Radison Blu Scandinavia Hotel, Oslo.

Radisson i oslo og bergen gjenåpner

Etter å ha vært midlertidig stengt, gjenåpner Radisson Blu Royal Hotel i Bergen sine dører 21. mai og Radisson Blu Scandinavia Hotel i Oslo åpner igjen 25. mai. For å sikre gjestenes, medarbeidernes og samarbeidspartnernes sikkerhet og trygghet, er et oppdatert og omfattende renholds- og hygieneprogram implementert på hotellene.   

- Dette er en gledens dag. Vi er jo skapt for å ta vare på våre gjester og gi dem uforglemmelige opphold, så vi gleder oss som barn på julaften til å ønske alle velkommen tilbake, sier hotelldirektør Tomi Meriläinen ved Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo. Han understreker at hotellet har jobbet grundig med selskapets nye hygiene- og renholdsprogram.

- Vi har strenge rutiner for renhold og hygiene, som nå har blitt ytterligere skjerpet. Samtidig som vi skal gi gjestene de beste opplevelsene, tar vi sikkerheten på høyeste alvor, gjennom blant annet hyppigere rengjøring, større avstand mellom gjestene og stasjoner med hånddesifisering, forklarer hotelldirektør Frank Ove Wennevik ved Radisson Blu Royal Hotel, Bergen.

Tidligere i mai lanserte Radisson Hotel Group deres nye program for grundige renslighets- og desinfiseringsprosedyrer, Radisson Hotels Safety Protocol. Det gjøres i samarbeid med verdens ledende inspeksjons-, verifiserings-, test- og sertifiseringsselskap, SGS. 

De nye retningslinjene inkluderer stasjoner for hånddesinfisering ved inngangene, forbedret og dokumentert rengjørings- og desinfeksjonsfrekvens, sosial distansering i alle områder av hotellene, inkludert i møterommene, opplæring av de ansatte i lokale helsemyndigheters og Verdens helseorganisasjons anbefalinger og retningslinjer, standarder for matsikkerhet, samt omfattende opplæring og oppfølging av personalet.

Radisson Blu Scandinavia Hotel holder restauranten og svømmebassenget midlertidig stengt. Hotellet følger myndighetenes retningslinjer og serverer ikke frokostbuffet inntil videre, men serverer heller frokost til gjestene i take-away forpakninger, med blant annet fersk kaffe.

Også Radisson Blu Royal Hotel i Bergen holder restauranten midlertidig stengt. Ved godt vær åpnes også uteserveringen, med ekstra god plass mellom bordene.

Annonse
Annonse
Annonse