Annonse
Foto: Havila Kystruten

Havila Kystruten fremhever kysten i sitt nye matkonsept

Hotelldirektør i Havila Kystruten, Camilla Løvlien, og OL-mester i kokkekunst og coach for Norges lag i Bocuse d’Or, Gunnar Hvarnes, sjøsetter nå et konsept der de har delt opp kysten i fire strekninger. Hver strekning har sitt særpreg og hver strekning er et eget matunivers ombord.

- På denne måten løfter vi frem alle de gode råvarene i vårt langstrakte land, samtidig som vi gir de som reiser med oss stor bredde og valgfrihet. Du skal både kunne spise noe nytt og spise godt hver eneste dag. Vi skal gi deg en reise i gode smaker.

Løvlien og Hvarnes sier at med det store utvalget av gode, rene råvarer i hele det langstrakte Norge i tillegg til Havila Kystruten som norsk, familieeid rederi med røtter på kysten, så var det å løfte frem bredden i de norske smakene et helt naturlig valg.

Navn fra kyst og hav

Ombord i de nye og miljøvennlige skipene til Havila Kystruten er det flere steder for mat og drikke, i tillegg til Kystrutens ta-med-meny.

Hovedrestauranten ombord har fått navnet «Havrand». Kafeen heter «Havly», et kjent navn for folk langs kysten og stedet for ujålete mat basert på tradisjonsrike råvarer. Fine dining-restauranten blir kalt «Hildring», et drømmeland du opplever på de vakreste dagene.

På Havrand Restaurant er menyen farget av kysten man seiler gjennom. Seilasen er delt inn i fire strekninger; fjordene, polarlandet, Arktis og øyriket, noe som gir en ny meny hver tredje dag.

 

Annonse
Annonse
Annonse