Annonse
Solrun Hjelleflat har ledet Aurland Ressursutvikling AS (ARU)/ Norway’s best AS siden høsten 2011. Foto: Norway’s best/Sverre Hjørnevik

Aurland Ressursutviklings leder fratrer

Styret har konstituert CFO Frode Rokne som ny adm. dir., og vil starte prosessen med å ansette ny CEO så snart som mulig.

Hjelleflat har ledet selskapet siden høsten 2011, og har styrt det gjennom en formidabel utvikling. I hennes tid er Flåm bygget opp som et fyrtårn i norsk reiseliv og selskapet er blitt en profesjonell reiselivsaktør i nasjonal sammenheng. Etter fusjonen med Myrkdalen Fjellandsby i 2020, ble Aurland Ressursutvikling AS en av Norges største reiselivsaktører, med en årlig omsetning på 1 milliard kroner for alle tilknyttede selskap, 500 helårs- og deltidsansatte og mer enn 1,2 millioner gjester i året fra hele verden.

– Hjelleflat har vært en visjonær og ambisiøs leder. Hun har lagt ned stor innsats i å gjøre reiseliv til helårsnæring og utvikle kompetansearbeidsplasser i distriktet. Sentralt i dette har vært produkt- og organisasjonsutvikling, markedsorientering, merkevarebygging og satsing på teknologi, sier styreleder i ARU, Øyvind Hasaas.

Norway’s best AS er et av landets største reiselivsselskap, som eier, utvikler og driver norske kvalitetsreisemål og reiselivsprodukt i verdensklasse. Norway’s best AS (tidlegare Flåm AS) har i over 20 år posisjonert Flåm med Flåmsbana og Nærøyfjorden, til å bli et av Norges største turistreisemål. I dag har selskapet aktivitet i Flåm, Aurland, Myrkdalen, Geiranger, Lysefjorden, Hjørundfjorden, Hardanger, Lofoten og Narvik. Norway’s best AS eies av Aurland Ressursutvikling, som i 2019 hadde en omsetning på over NOK 1 mrd., mer enn 500 helårs- og deltidsansatte og mer enn 1,7 millioner gjester. Aurland Ressursutvikling eier Myrkdalen Fjellandsby 100%, 50 % av Flåmsbana, 50 % av The Fjords og 33,5 % av Arctic Train. I tillegg eier og driver selskapet fire hoteller, 14 restauranter og et bakeri. All markedsføring, salg og tilrettelegging skjer gjennom det heleide datterselskapet Norway’s best AS.

Annonse
Annonse
Annonse