Annonse
Foto: Lufthansa

De siste forretningsreisetrendene

Som vanlig har NBTA plukket ut tema hvor de ser på hva de reisende kan forvente seg og hvilke faktorer som vil kunne påvirke utviklingen.

På programmet står bl.a.:

Med fokus på Helsesikkerhet

Helsesikkerhet kommer til å være i fokus både på kort og lang sikt. Dette vil påvirke hvordan, når og hvor ofte vi møtes. Vi har sett at digitale møter kan fungere godt, men har også kjent på behovet for de fysiske møter og de fordeler som de har. Hvordan skal vi «rigge» verden når vi har kommet oss gjennom denne pandemien, slik at vi er godt forberedt hvis det kommer flere? Møt assisterende helsedirektør Espen Rostrup Nakstad og hør hva han mener om situasjonen.

En fornyet flybransje på vei tilbake?

For å høre hva både flyselskap og eksperter tror fremtiden vil bringe, har NBTA invitert flyanalytiker Hans Jørgen Elnæs, som vil gi en status på flybransjen og lede den påfølgende paneldebatten hvor du vil møte:

- Thomas Reinsborg, Head of sales i Norge for SAS

- Lars Sande, VP Global Sales i Norwegian

- Halvor Gløersen, Sales Director AIRFRANCE, KLM og DELTA

- Jan Henrik Ulvatne, Managing Partner i Travel IQ Nordic

Statens innkjøperrolle i reiselivs-Norge

Mange har statlige selskap som sine største og viktigste kunder, hvordan de kjøper inn og styrer sin etterspørsel vil derfor påvirke leverandører og andre kjøpere av reisetjenester. Du får høre fra Gunda Djupvik, seniorrådgiver i Arbeids- og Velferdsdirektoratet og Jan Henrik Skogen, divisjonssjef i DFØ.

Nasjonal veileder for reisesikkerhet & Duty of care

Et annet spennende tema vil være Nasjonal veileder for reisesikkerhet & Duty of care generelt. Her vil deltagerne også få noe om hvordan coronasituasjonen har skapt både nye behov og nye aktører i dette markedet, og hva man som bedrift bør passe på. Vi får høre Hanne Marit Schultz, Group Manager Travel & Crisis Management i Kongsberg Gruppen ASA.

For mer info og påmelding, gå til:

https://nbta.no/nbta-paminnelse-reistrendseminar-22-september-2021/

 

Annonse
Annonse
Annonse