Reiseliv

Foto: AOF

Fyll på med kompetanse

Fellesforbundet, HK, NHO Reiseliv, Parat, Virke, LO og NHO, jobber nå sammen med Kompetanse Norge, for å sette igang korte og relevante opplæringstilbud for alle som jobber med reiseliv.

Publisert Sist oppdatert

Coronakrisen har satt ansatte i reiselivsnæringen i en usikker situasjon. For mange vil det ta tid før de kan vende tilbake til full jobb. Her er muligheten til å bruke ledig tid til å utvikle ny kompetanse. Reiselivsnæringen er i omstilling og bransjeprogram gir deg muligheten til å stå sterkere rustet etter krisen.

Gjennom bransjeprogram kan du delta i korte kurs, eller endelig starte på utdanningen du lenge har tenkt på. Det er helt gratis. Dagpengemottagere vil ikke miste dagpengene og arbeidstagere kan kombinere opplæring med jobb.

For mange er teorien det skumleste med å ta fagbrev. Med teorikurs fra AOF Norge lærer du både den nødvendige teorien og hvordan du best formidler den under eksamen. Kursene kommer i to utgaver: 60 timer og 120 timer. Sistnevnte er et utvidet kurs med teori og undervisning i grunnleggende ferdigheter. Her kan man få mer øvelse i å skrive eksamensoppgaver og trene på grunnleggende dataferdigheter.

Det finnes også kurs for den som ønsker mer fagspesifikk norskspråklig kompetanse innenfor faget sitt.

Powered by Labrador CMS