Annonse
Administrerende direktør Stephen Meinich-Bache i Classic Norway Hotels.

Inviterer reisebransjen til unik norgesferie

- Tusen takk til alle som jobber i reiselivsbransjen i Norge. Dere har gjort en fabelaktig jobb med å selge Norge som verdens beste ferieland. Uten dere hadde dette aldri gått bra. Og takket være den utrolige stå-på-viljen og innsatsen dere har vist er titusenvis av gjester og besøkende kjempefornøyde etter årets sommerferie, sier administrerende direktør Stephen Meinich-Bache i Classic Norway Hotels.

- Norsk reiseliv drømte på en ny rekordsommer etter en tung vinter, og vi fikk det. Men rekordbesøket hos reiselivsbedriftene og rekordomsetning betyr også at mange reiselivsansatte har hatt en usedvanlig travel sommer og mange har gitt avkall på egen ferie og fritid. Nå fortjener de noen fridager der de selv får være gjester. Og vi ønsker at de skal være våre hedersgjester. Derfor utvider Classic Norway Hotels suksessen «Reisebransjeløftet» hvor reiselivsansatte får samme overnattingsrabatt som våre ansatte og 30 prosent rabatt på mat, sier Stephen Meinich-Bache.

Opplev Norge

- Vi gir ansatte i reiselivsbransjen i Norge og deres familier en unik anledning til å oppleve det fineste i vårt nærmeste ferieland og til å bo ved våre håndplukkede hotell og rorbuanlegg til priser som vanligvis er forbeholdt egne ansatte. Tilbudet gjelder ut året og er vår måte å takke alle for den jobben de bidrar med for å gjenoppbygge norsk reiseliv, fortsetter Meinich-Bache.

- Mange ser på de forskjellige reiselivsaktørene i Norge som konkurrenter, men vi er også samarbeidspartnere på tvers av geografi og sektorer. Alle i reiselivet er avhengig av et godt samarbeid, enten man driver med servering, overnatting, transport eller aktiviteter. Sammen utgjør vi det helhetlige reiselivet som gjør Norge til et svært attraktivt reisemål for både nordmenn og utlendinger.

- Vi må aldri glemme at ikke noe reiselivsprodukt er bedre enn menneskene som jobber der. Og vi er stolte og glade over å få invitere alle som på hver sin måte gjør Norge til verdens vakreste ferieland. Nå fortjener dere en pause og selv å få være hedersgjestene gjennom Reisebransjeløftet, avslutter Classic Norway Hotels administrerende direktør, Stephen Meinich-Bache.  

 

 

Annonse
Annonse
Annonse