Annonse
Foto: TravelMatch

Mange påmeldt til TravelMatch 2022

I databasen for arrangementet finner de allerede en rekke potensielle samarbeidspartnere, og fortsatt kommer det nye til.

- Det er mange fordeler ved å delta og dessuten er det ingen kostnader knyttet til deltagelsen, sier prosjektleder Arne Sundt-Bjerck.

Som vanlig, er et stort spekter av selgere fra mange ulike land representert på TravelMatch 2022, som finner sted i Oslo Kongressenter den 13. januar. Dette omfatter et antall nasjonale og regionale turistkontorer, incoming agenter fra en rekke land, hotellselskaper og kjeder, cruise og attraksjoner forøvrig, samt et stort antall internasjonale flyselskaper, bl.a. som et resultat av et langvarig samarbeid med Avinor. Og fortsatt kommer det flere til.

Tyskland er «Årets destinasjon»

På TravelMatch 2022 er det Tyskland som har rollen som «Årets destinasjon», noe som ubetinget vil prege arrangementet. Dette skjer dels i form av en rekke tyske deltagere, som for en stor del vil fremstå samlet i møtelokalet for workshopen, i form av presentasjon av informasjon på skjermer og på andre måter, et eget Tyskland-seminar, tyskinspirert mat på lunchbordet og mye annet.

Registrer og vinn!

Tidligere kjøpere på TravelMatch kan innestå for at deltagelsen her gir mange fordeler, i form av et kompakt arrangement der man kan møte mange samarbeidspartnere i løpet av en dag. For de som registrerer seg tidlig, vil det også være lettest å få de avtalene man ønsker. Men, fordelene er enda flere. For alle som registrer seg innen 1. desember, er det mulig å delta i trekningen av flybilletter til ulike reisemål. Førstepremien er en reise for 2 med Turkish Airlines Worldwide! Imidlertid er det også mulig å vinne billetter til hyggelige og spennende reisemål med Vueling, Atlantic Airways, LOT Polish Airlines og Logan Air.

www.travelmatch.no

Annonse
Annonse
Annonse