Annonse
Foto: Skistar

Nå åpner SkiStar flere bakker og heiser i Trysil og Hemsedal

Første helgen i desember åpnet heisene på samtlige av SkiStars destinasjoner. Gode snø- og skiforhold og stor interesse oppsummerer første helgen i den nye vintersesongen. Nå er smitteverntiltakene på plass, og alt klart for å åpne enda flere bakker.

SkiStars norske destinasjoner i Hemsedal og Trysil sesongåpnet fredag 3. desember, og alle destinasjonene i Norge og Sverige er i gang med vintersesongen. Mange har allerede prøvd årets første svinger og besøket har vært bra.

- I Hemsedal har sesongåpningen vært utmerket, med mye snø, flotte forhold og bra flyt i skianlegget. Vi startet sesongen med SkiTest helg, som endelig var tilbake, og det var stor interesse fra gjestene som fikk prøve siste nytt på utstyrsfronten. Det er ekstra gøy når vi samtidig kan tilby optimale forhold i bakken, sier Andreas Smith-Erichsen, destinasjonssjef hos SkiStar Hemsedal.

Også hos SkiStar Trysil planlegges det for ytterligere åpning av heiser og bakker. Det er duket for nok en fin skihelg med variasjonsmuligheter og god kapasitet.

- Til helgen åpner vi forbindelsen over fjellet, og det unike med Trysil, nemlig å stå ski i hele fjellet med ulike baser som utgangspunkt, enten det er Fageråsen, Skihytta eller Turistsenteret, sier Gudrun Sanaker Lohne destinasjonssjef hos SkiStar i Trysil.

Godt forberedt med nye smitteverntiltak

Fra og med den 9. desember trer nye nasjonale tiltak i kraft for å hindre spredning av coronaviruset. SkiStar møter de nye tiltakene godt forberedt.

- Vi er trygge på at vi har håndtert situasjonen som har preget oss de siste sommer- og vintersesongene på en tilfredsstillende måte. All erfaringen tar vi med oss, og som organisasjon er vi rigget for enda en vintersesong der våre gjester skal oppleve at det er trygt og sikker å besøke oss i SkiStar, uansett destinasjon, sier Andreas Smith-Erichsen. Bakkene er åpne, grensene er åpne, og vi ønsker alle velkommen ut på ski!, avslutter han.

 

 

Annonse
Annonse
Annonse