Annonse
Foto: Kristiansand er den mest etterspurte feriedestinasjonen for sommeren.

Nordmenn ferierer i eget land i sommer

Opinions koronamonitor viser at nesten 9 av 10 spurte sier at de kommer til å ha Norgesferie i år. Etterspørselen etter feriehus- og hytter til har nådd nye høyder.
 
Terje Berge, kommersiell direktør i Finn reise sier folk ikke bør vente for lenge med å bestille  Norgesferien sin. Han utdyer: – I fjor forsto folk flest i mai at det ble Norgesferie, men i år skjønte man det før påske og trykket har vært høyt på FINN reise siden da. Dersom du har mulighet til å legge årets sommerferie utenom fellesferien får du større frihet og bedre kort på hånden når du skal planlegge feriereisen.
 
Sørlandet er som alltid et populært reisemål, også i år. Det er også den regionen med flest hytter og ferieboliger til leie.
 
Kristiansand, Kragerø, Hvaler, Arendal og Risør er på listen over de mest søkte reisedestinasjonene. Steder som Lindesnes, Grimstad og Stavern er også populære destinasjoner. Nord-Norge er også populært som vanlig. I lofoten, Vesterålen og på Helgelandskysten er det fortsatt ledige hytter og oppdrive.
 
Nykommere på topplisten over reisemål denne sommeren, er blant annet Etnedal, Sogndal, Kvam, Nesodden, Flekkefjord og småsteder i nærheten av Bergen
 
Annonse
Annonse
Annonse