Annonse
Skistar Lodge Suites Hemsedal

Stor interesse for aktive fjellkonferanser hos SkiStar

En økning på 10% i bookingen vitner om stor interesse for sosiale samlinger med faglig påfyll, i kombinasjon med aktivitet og naturopplevelser.

- Vi ser at bedriftene ønsker å gi sine medarbeidere sosiale opplevelser, for å ta igjen for den tapte tiden sammen. Tilbakemeldingene vi får er at de ser stor verdi i å kombinere skikjøring med faglig påfyll når de nå kan samle sine medarbeidere igjen, sier Andreas Smith-Erichsen, destinasjonssjef hos SkiStar i Hemsedal.

Hos SkiStar i Trysil merkes også den store interessen, og det er tydelig at flere har fått øynene opp for verdien av å være aktiv og tilbringe mer tid utendørs under corona-perioden, en trend som er kommet for å bli.

- Lite kan erstatte kombinasjonen av faglig påfyll og å bygge team gjennom aktiviteter sammen, og da er en konferanse i fjellet et utmerket alternativ. Majoriteten av våre konferansegjester ønsker kvalitet og aktivitet, og vil bo samlet i nærheten av bakken med kort vei til aktivitetene. De bestiller overnatting på våre lodger og hoteller, hvor de kan bo godt og nyte førsteklasses mat, sier Gudrun Sanaker Lohne, destinasjonssjef hos SkiStar i Trysil.

Både i Trysil og Hemsedal velger bedriftsgrupper å kjøre alpint og snowboard med skiinstruktør eller guide, tidligskikjøring fra klokken 7 på morgenen, tilrettelagte aktiviteter for teambuilding samt innendørsaktiviteter, blant annet klatring, bad, spa og bowling.

Annonse
Annonse
Annonse