Annonse
Rustberg Camping Foto: Visit Lillehammer

Topcamp øker fra syv til ni destinasjoner

I Nesna kommune, helt nede i fjæra på Helgelandskysten, ligger Havblikk Camping. Campingplassen har 360 graders panorama til et spektakulært landskap, preget av

kystskjærgård; grønne sletter, steile fjell, fjære, strender og knallblått hav.

Rustberg Camping ligger i Øyer kommune, cirka 2 mil nord for Lillehammer. Her overtar Topcamp fra 1. oktober. Området er svært attraktivt, med kort vei til blant annet Hafjell Alpinanlegg, Hunderfossen Familiepark, fiske, vandringsturer og flotte golfbaner.

- Det er med stor glede at vi overtar Havblikk Camping og Rustberg Camping. Vi har ambisjoner om å investere og videreutvikle anleggene, slik at de blir enda mer attraktive. Ved kvalitetsstempel og synlighet under topcamp.no, vil vi lokke enda flere gjester til disse destinasjonene. Vi har høyt turtall og kan avsløre at Topcamp er i flere dialoger og vil vokse med enda flere plasser i relativt nær fremtid, sier styreleder Thorstein Berg.

- Topcamp har fortalt om veldig spennende og gode planer for campingen, så dette tror jeg blir bra, sier Odd Helge Danielsen, tidligere eier hos Rustberg Camping.

Topcamp startet med anerkjente Hallingdal Feriepark og har siden blant annet tatt over og gjort betydelige investeringer på Bogstad (Camping) i Oslo og Sjøsanden i Mandal. Topcamp legger stor vekt på kvalitet, bærekraft og opplevelser. I tillegg satser kjeden på markedsføring og har felles bestillingssystem på topcamp.no, som er Norges største booking-side for camping.

- Gjennom vårt sentrale konsept og kommersielle arbeid, skal vi få enda flere gjester til å komme til disse to fantastiske destinasjonene, sier Torbjørn Slåtto, kommersiell sjef hos Topcamp.

Overtakelsen ble formelt fullbyrdet i slutten av juni. Transaksjonen gjøres av Topcamp AS, som er konsernets moderselskap. Campingplassene vil skifte navn og selvfølgelig komme inn i Topcamps bestillingssystem, men ikke før etter høysesongen, ettersom det allerede er fullt trykk og køer i portene på de fleste av Topcamps plasser.

Annonse
Annonse
Annonse