Reiseliv

Travelnet Reisevarehuset overtar cruiseeksperten Carica

Travelnet er blitt en av de store reiselivsaktørene i Norge, først og fremst på jobb-/feriereiser, men nå skjer det mye i cruisesegmentet, som for alvor er i ferd må hente seg inn igjen etter en tøff tid for hele bransjen.

Publisert Sist oppdatert

1. desember når Travelnet en ny milepæl. Selskapet overtar driften av en av Norges største cruiseaktører, Carica i Stavanger. - Med Carica på laget blir vi Midt-Norges tyngste kompetansesenter på cruise, sier daglig leder Bente Strøm Røsholdt. - Vi har også sikret oss Cato Melkstavik, Mr Cruise i Midt-Norge, som blir daglig leder av 1teamet som skal gjøre Travelnet til markedsleder i Norge i det spennende cruisesegmentet.

Cato Melkstavik har lang fartstid i reiselivet. Han startet sin karriere hos Ving på midten av 80-tallet. Etter mange år i flybransjen, ble han sentral i oppbyggingen av ferie-/cruise avdelingen i Tore Tvete Reisebyrå, som senere ble Getaway Travel i Trondheim.

Satser på feriemarkedet

- Cruisesatsingen er en viktig del av en tyngre satsing på feriemarkedet, forteller Bente Strøm Røsholdt. - Her skal vi bruke den samme suksessoppskriften som har gitt oss den solide posisjonen vi har i bedriftsmarkedet. Fleksibilitet, service og skreddersøm er avgjørende for kundene våre når de reiser i jobb. Nå ser vi at dette kanskje er enda viktigere for kundene våre når de investerer i de gode ferieopplevelser. Med cruisekontor både i Sandnes og Trondheim, blir vi ledende i markedet. Vi har allerede opparbeidet en stor cruiseportefølje og med denne satsningen ønsker vi å ta større markedsandeler. Travelnet hadde en omsetning på NOK 350 millioner i 2019.

Travel høst

- Feriemarkedet har sakte med sikkert tatt seg opp igjen. Det kribler nå i reisefoten hos mange, og forespørslene for 2022 kommer inn. Når verden nå åpner opp igjen, er det mange som sitter klare på gjerdet og ønsker å reise igjen. Mange av våre lojale cruisekunder har allerede sikret seg sitt drømmecruise i 2022, og vi gleder oss til å hjelpe mange nye kunder som vil prøve cruiselivet for første gang. Vi jobber med alle de store rederiene som Royal Caribbean, Celebrity Cruises, MSC og Hurtigruten m. fl. I yacht segmentet har vi avtale med SeaDream, som med sine små og intime luksusskip er unik på service, mat og opplevelser, sier forteller Bente Strøm Røsholdt.

Powered by Labrador CMS