Annonse
Norwegians Boeing 737-800. Foto: Norwegian/Jørgen Syversen.

930.000 fløy med Norwegian i desember

Trafikktallene for desember viser at mer enn 930.000 passasjerer fløy med Norwegian den måneden. Økningen er betydelig sammenlignet med samme måned i 2020. Jule- og nyttårstrafikken har gått som planlagt, med et flytilbud som tar hensyn til en lavere etterspørsel som følge av smittesituasjonen og myndighetspålagte tiltak.

— Jeg er glad for å kunne slå fast at vi har truffet bra med planlegging og gjennomføring av ruteprogrammet for desember, inkludert jule- og nyttårstrafikken. Vi måtte også denne jule- og nyttårshelgen planlegge ut fra lavere etterspørsel, og fyllingsgraden er bra også for desember. Samtidig merker vi naturlig nok effekten av Omicronviruset og nye tiltak og restriksjoner i inn- og utland, sier Geir Karlsen, konsernsjef i Norwegian.

I desember hadde Norwegian 931.917 passasjerer, mot 129.664 i desember i 2020. Fyllingsgraden var på 71,3 prosent.

— Norwegian ble nylig kåret til det mest punktlige nordiske flyselskapet og det tredje mest punktlige i hele Europa. Til tross for at vi har lagt bak oss et krevende år, er jeg stolt av at vi har klart å levere tjenester av god kvalitet, sier Geir Karlsen.

I desember hadde Norwegian i gjennomsnitt 48 fly i drift, mens 99,6 prosent av oppsatte flyvninger ble gjennomført. Punktligheten var på 83,8 prosent.

Annonse
Annonse
Annonse