Reiseliv

Anne-Margrethe Tveit ny leder av HSMAI Europe Advisory Board Norway

Advisory Board er en viktig del av en strategisk innsats for å støtte medlemmene og hotell- og reiselivsbransjen i Norge, og HSMAI ønsker at flere medlemmer skal bli med i gruppen.

Publisert Sist oppdatert

­

Anne-Margrethe Tveit ny leder av HSMAI Europe Advisory Board Norway
Anne-Margrethe Tveit er utnevnt som leder av HSMAI Europe Advisory Board Norway. Hun er direktør for Quality Hotel River Station og har vært direktør på Quality Spa & Resort Holmsbu, Quality Airport Hotel Gardermoen, Quality Hotel Leangkollen og Hurtigruten sine tre hoteller på Svalbard.
- Etter flere år på ulike typer hoteller og destinasjoner, er jeg beæret over å få muligheten til å jobbe nærmere med det fantastiske arbeidet HSMAI sørger for i denne bransjen. De siste årene med pandemien har vært vanskelige for alle, og det er nå viktigere enn noen gang å utveksle erfaringer og tanker om fremtiden. Vi må jobbe tett i denne bransjen, og jeg ser frem til å kunne bidra med mine ferdigheter inn i denne rådgivende gruppen. Det er så mange muligheter i fremtiden, og jeg gleder meg til å ha gode diskusjoner på HSMAI møtene, sier Anne-Margrethe Tveit.
Hun overtar etter Morten Torp. Morten vil fortsette som en av HSMAI rådgivere om bærekraft for HSMAI i Europa. Advisory Board er en viktig del av en strategisk innsats for å støtte medlemmene og hotell- og reiselivsbransjen i Norge, og HSMAI ønsker at flere medlemmer skal bli med i gruppen. HSMAI arrangerer det første frokostmøtet etter sommeren i Oslo tirsdag 30. august. Sett av datoen allerede nå. Kriterier for medlemmer av HSMAI Europe Advisory Board Norway er:
Må bo og arbeide i Norge.Søkere må ha bakgrunn fra toppledelsen, markedsføring eller akademikere, innen hotell- og reiselivsbransjen.Må ha en sterk interesse for å jobbe med å styrke reiselivsnæringen i Norge – også utenfor egen organisasjon.Bedriften vedkommende jobber i må være medlem i HSMAI.
- Vi er veldig glade for at Anne-Margrethe har tatt på seg denne viktige oppgaven. Anne-Margrethe har hatt ulike direktørstillinger innen blant annet Nordic Choice Hotels, og ble kåret til Årets Hotelier på HSMAI Awards i 2020. Med sin sterke reiselivsbakgrunn og kunnskap om næringen, vil Anne-Margrethe være en stor støtte som vil bidra til videre utvikling av HSMAI i Norge. Jeg vil benytte anledningen til å takke Morten Torp for hans engasjement, og dette vil fortsette med hans lidenskap for bærekraft, som han vil bistå HSMAI med i fremtiden. Bærekraft er et av de viktigste satsingsområdene for HSMAI, og utgjør en integrert del av vår visjon, sier Ingunn Hofseth, President & CEO i HSMAI Region Europe.
Er du interessert selv, eller kjenner du noen som ønsker å jobbe med andre interessante bransjekolleger gjennom HSMAI? Vennligst send inn dine nominasjoner her så snart som mulig.

Powered by Labrador CMS