Annonse

Årets første internasjonale reisemesse i Europa går etter planen

Messeselskapet IFEMA MADRID har bekreftet datoene for den internasjonale reiselivsmessen FITUR 2022 i Madrid, 19. - 23. januar. Dette blir årets første store internasjonale reisemesse i Europa, etter at Vakantiebeurs i Utrecht er avlyst.

Den spanske regjering, lokale myndigheter i Madrid og World Tourism Organisation støtter alle at den internasjonale reiselivsmessen avholdes etter planen.

- Å avholde FITUR er den beste måten å sikre støtte for reiselivsnæringen i en kritisk tid og for å komme tilbake til pre-pandemi aktivitetsnivå, sier lederen for IFEMA MADRID, José Vicente de los Mozos. Han sier det vil ha en stor betydning for reiselivsbransjen å vise at vi kan organisere et stort arrangement i trygge omgivelser.

Denne utgaven av FITUR vil bli et vendepunklt for reiselivsbransjen, ikke minst fordi vi nå går inn i et nytt år der vi er svært optimistiske for en trygg friskmelding av den globale reiselivsindustrien.

FITUR 2022 har stor oppbacking fra utstillere i hele reisebransjen, både i Spania og internasjonalt. Ialt rundt 100 land vil være representert, i tillegg til alle spanske regioner.

FITUR opplyser at det blir gjennomført rigorøse rutiner for å sørge for høyt nivå på hygiene og rengjøring. De åtte utstillingshallene er utstyrt med kraftige ventilasjonssystemer, som skifter luften helt hvert 20. minutt. Alle deltagere med EUs digitale coronasertifikat må vise dette. Andre må vise de spanske helsemyndigheters QR-kode, slik man gjør ved grensepasseringer.

 

 

 

 

Annonse
Annonse
Annonse