Annonse
- Vi ser optimistisk på 2022. I høst opplevde vi en voldsom etterspørsel og vi forventer det samme vil skje når smitteverntiltakene letter, sier Per Arne Villadsen.

Berg-Hansen til topps i Travel Management - ser optimistisk på 2022

Berg-Hansen er av World Travel Awards, for annet år på rad, kåret til «Norges ledende innen Travel Management 2021».  - Vi er utrolig stolte av denne annerkjennelsen, som viser at kundene våre opplever våre produkter og tjenester som svært verdifulle, sier administrerende direktør i Berg-Hansen, Per Arne Villadsen.

– Jeg synes det er spesielt hyggelig og viktig å få en slik pris, attpåtil to år på rad. Det å bli kåret til «Norges ledende innen Travel Management 2021» forteller oss at markedet ser verdien av å ha et profesjonelt reisebyrå i ryggen. Særlig nå i en tid som er både utfordrende og usikker. Jeg er veldig stolt av at Berg-Hansen blir ansett som en trygg og solid samarbeidspartner, sier Villadsen.

Selv etter nesten to år med pandemi, opplever mange at det fortsatt er uoversiktlig og vanskelig å sette seg inn i retningslinjer og innreisekrav for å kunne reise. Gjennom pandemien har Berg-Hansen opparbeidet en solid kompetanse på dette området.

- Vi ser optimistisk på 2022. I høst opplevde vi en voldsom etterspørsel og vi forventer det samme vil skje når smitteverntiltakene letter. Vår ambisjon er å fortsette å levere de beste reise- og møtetjenestene til våre kunder over hele Norge, både i 2022 og årene som kommer, sier Per Arne Villadsen.

Annonse
Annonse
Annonse