Europas beste flyplass kåret

Publisert: 14. november 2022 kl 09.27
Oppdatert: 14. november 2022 kl 09.27

Det er World Travel Awards som står bak kåringen. De som følger disse kåringene kan nå konstatere at Zurich-flyplassen har vunnet hvert eneste år siden 2004, skriver flysmart24.

Flyplassens sjef, tar ikke æren for dette alene. Han sier:

– Jeg vil understreke at dette bare er mulig takket være godt samarbeid mellom alle selskapene på Zürich lufthavn, sier Stephan Widrig stolt.

Eneste med 5 stjerner

Kåringen er basert på kundeopplevelser på flyplassen, og kvaliteten på tilbudet og servicen på og rundt flyplassen.

Flyplass-sjefen lover at lufthavnen ikke skal hvile på sine laurbær, men er i gang med å utvikle flyplassen slik at kundeopplevelsene blir enda bedre enn i dag.

Flyplassen er denne måneden i gang med å fornye sitt shoppingområde. I tillegg skal det igangsettes en omfattende renovering. Den skal gå over flere etapper og ifølge flyplassen gjøres reisendes opplevelse hyggeligere og mer romslig enn i dag.

Annonse

Disse måtte også gi tapt

Zürich danket ut konkurrenter som Schiphol i Amsterdam, El Prat-flyplassen i Barcelona og München Airport.

Sistnevnte har i mange andre sammenhenger kåret til Europas beste og er rangert som en 5-stjerners flypass av Skytrax – som den eneste i Europa.

Ikke nok med det, Zürich danket også ut den nye flyplassen i Istanbul, nye Berlin Brandenburg Airport og Roma Fuimicino Airport som også var nominert i klassen for Europas beste.

Ledige stillinger – reiseliv