Bø Camping

First Camp gjør sitt tredje oppkjøp i Norge

Publisert: 23. november 2022 kl 10.08
Oppdatert: 23. november 2022 kl 10.08

First Camp gjorde tidligere i år sitt første og andre oppkjøp i Norge, som var starten på det som er planlagt å bli en større etablering i landet. I dag bekreftes det at Bø Camping i hjertet av Telemark blir den tredje destinasjonen i kjeden i Norge.

First Camp gikk inn i Norge våren 2022 og har ambisjoner om å vokse sterkt de neste årene. De tar sikte på å ha minst et titalls destinasjoner i Norge i løpet av tre-fem år.

– Bø Camping er en veldrevet og populær campingplass som vi er glade for å ønske velkommen inn i First Camp-familien. Flere av de norske campingturistene er godt kjente med våre destinasjoner i Sverige og Danmark, men det føles ekstra godt å kunne tilby dem enda et First Camp-alternativ på hjemmebane. Vi gleder oss til å styrke Bø og Telemarks posisjon på campingkartet fremover, sier Ola Bååth, investeringsjef i First Camp.

Bø Camping ligger kun 15 km. fra kjedens første ervervelse i Norge, Norsjø Ferieland, og er nabo med Bø Sommarland, Norges største sommerland. Bø Camping har blant annet 400 campingtomter, 37 hytter, utendørsbasseng og restaurant i egen regi, samt en klatrepark under varemerket Høyt & Lavt. First Camp planlegger å overta campingplassen i februar 2023. Bø Camping omsatte i 2021 ca. NOK 20 mill. med en lønnsomhet på linje med First Camp-konsernets.

– Campingturister er mer og mer opptatt av å kunne bestille på nettet på en enkel måte, og derfor blir det stadig viktigere i campingbransjen å ha en stor bookingkanal. First Camp har Skandinavias største bookingkanal for camping og hytteturister, og gjennom dette oppkjøpet tror vi at mange nye gjester vil kunne oppdage det fantastiske som Bø Camping har å by på. Vi ser frem til å fortsette vår vekst i Norge og å fortsette med å skape ordentlig fine opplevelser for våre gjester, sier Johan Söör, konsernsjef for First Camp. 

Saken fortsetter under annonsen