Flyr åpner for salg av flybilletter gjennom reisebyråene

Publisert: 24. august 2022 kl 15.31
Oppdatert: 24. august 2022 kl 15.31

­- Svært mange har lenge ønsket å bestille sin Flyr-billett via sitt reisebyrå. Vi er veldig godt fornøyde med at vi gjennom et samarbeid med Amadeus har fått på plass en distribusjonsløsning som gjør at vi kan tilby bestilling gjennom reisebyråer i Norge. Dette er viktig for at vi skal nå ut til enda flere reisende, ikke minst i bedriftsmarkedet, og større andeler av reisemarkedet i Norge, sier Thomas Ramdahl, kommersiell direktør i Flyr.

Flyrs enkle og moderne digitale løsninger har blitt godt mottatt av kundene. Flyr var første flyselskap i verden som baserer seg fullt ut på IATAs nye bookingstandard “One Order”. Samarbeidet med VIPPS har også bidratt til en enkel innlogging og betaling. 

Flyr har i lengre tid jobbet med å få på plass en løsning for distribusjon gjennom reisebyråene. Amadeus er valgt som samarbeidspartner og løsningen som åpnes i første omgang er en såkalt «Light ticketing», som gjør at kunder kan bestille reiser med Flyr via reisebyråer. Dette er et første steg, og løsningen vil gradvis bli videreutviklet utover høsten med et mål om at Flyr skal være tilgjengelig i alle de store reisebyråenes portaler.

 

Ruteprogrammet har vokst gradvis og Flyr tilbyr reiser til både populære feriesteder og storbyer over hele kontinentet, fra Tromsø i nord til Las Palmas i syd. Fra august styrkes også rutetilbudet innenlands, med en økning i frekvens på flere av rutene. Den 2. september åpnes ny rute mellom Oslo og Kristiansund.  

Over 1,2 millioner har allerede valgt å bestille flybillett med Flyr og merkevarekjennskapen er i sterk vekst. 

Saken fortsetter under annonsen