Flyr og LO inngår bedriftsavtale

Publisert: 7. desember 2022 kl 11.33
Oppdatert: 7. desember 2022 kl 11.33

- I Flyr følger vi den norske modellen, som betyr at alle våre kolleger er fast ansatt direkte i flyselskapet i Norge. Allerede før vi var i lufta inngikk vi tariffavtaler med LOs pilot- og kabinforeninger. Derfor er det ekstra gledelig at vi nå også inngår et kommersielt samarbeid der LOs medarbeidere og tillitsvalgte kan fly med Flyr når de skal på jobbreise, sier kommersiell direktør Thomas Ramdahl i Flyr.

- Vi opplever stor interesse fra små og mellomstore bedrifter i Norge som ønsker å fly med et selskap som følger den norske modellen og som tilbyr gode priser og hyggelig service. Så snart etterspørselen på norsk innenriks er tilbake, vil vi gjenåpne flere ruter og øke antall avganger. Flyr er garantisten for at norsk næringsliv og norske forbrukere har et alternativ som sikrer gode priser og et godt produkt, sier Ramdahl.

Flyrs beregninger viser at prisene på innenriksreiser i Norge falt betraktelig da selskapet lanserte sine flygninger. Flyrs midlertidige reduserte innenriks rutetilbud har bidratt til økte priser.

Saken fortsetter under annonsen

Ledige stillinger – reiseliv