Første internasjonale luftfartskonsernet som tilbyr Green Fare – for CO2-nøytrale flyreiser

Publisert: 5. august 2022 kl 13.41
Oppdatert: 5. august 2022 kl 13.41

Med en økende etterspørsel etter bærekraftige reisetilbud, inkluderer den nye Green Fare-billetten full kompensasjon for CO2-utslipp. Testkjøringen starter i Skandinavia for flyvninger operert av Lufthansa, SWISS, Austrian Airlines og Brussels Airlines.

Lufthansa Group utvider sine CO2-nøytrale flytilbud, noe som gjør bærekraftig reise enklere enn noen gang før. For første gang tilbyr Lufthansa, SWISS, Austrian Airlines og Brussels Airlines en ny billettpris som allerede inkluderer full CO2-kompensasjon i prisen. 80 prosent av motregningen skjer gjennom klimabeskyttelsesprosjekter av høy kvalitet, og 20 prosent gjennom bruk av bærekraftig flydrivstoff (SAF). I pilotprosjektet, som lanseres i dag, vil Green Fare i første omgang bli tilbudt alle kunder som bestiller fly fra Danmark, Sverige og Norge. Lufthansa-konsernet er det første internasjonale luftfartskonsernet som tilbyr sine kunder en egen «grønn pris» for CO2-nøytral flygning med SAF.

 

Green Fare vises nå sammen med de kjente prisene (Light, Classic og Flex) som et tilleggsalternativ i online-bestillingen rett etter du har valgt fly. Det nye tilbudet er tilgjengelig på både Economy Class og Business Class for flyreiser innenfor Europa.

 

Saken fortsetter under annonsen

Ledige stillinger – reiseliv