– Det viser at Geilo fortsetter å utvikle seg i riktig retning, sier Roger Espeli, styreleder i Visit Geilo.

Geilo nok en gang kåret til «Norway’s Best Ski Resort»

Publisert: 18. november 2022 kl 11.27
Oppdatert: 18. november 2022 kl 11.27

– Tusen takk til alle som har stemt på oss. Utrolig artig å motta denne prisen for fjerde år på rad. Det viser at Geilo fortsetter å utvikle seg i riktig retning, sier Roger Espeli, styreleder i Visit Geilo. Espeli drar frem det gode felleskapet på Geilo som en viktig faktor for prisen. – De siste årene har det virkelig løsnet for samarbeid og innsats fra våre mange bedrifter på Geilo. Nå jobber vi sammen som en komplett ski-og feriedestinasjon, og det gjør vi med kvalitet i alle ledd. Geilo har kommet sterkt tilbake som en av de beste destinasjonene de seneste årene.

 Geilo i særklasse

– Vi mener vi har en unik kombinasjon her på Geilo. Et svært godt og veldrevet alpinanlegg, fantastiske hoteller og overnattingssteder og fokus på servering av mat med lokale matvarer og høy kvalitet. Et levende sentrum og god infrastruktur, med shuttlebuss direkte fra Gardermoen, togstasjon midt i sentrum, og ikke minst et skibuss-tilbud som knytter sammen dalsidene og overnattingsstedene, sier Roger Espeli.

Sion Rapson, administrerende direktør i World Ski Award i Østerrike, gratulerer Geilo med prisen. – World Ski Award regnes som den ultimate prestasjonen innen global skigjestfrihet. I år har våre velgere, fra et sterkt konkurranseutsatt felt, kåret Geilo til ‘Norges Beste Skianlegg 2022’. Vi gratulerer hele teamet for deres uovertrufne harde arbeid, engasjement og deres forpliktelse til å stadig heve standarden.

Lagseier

Daglig leder i SkiGeilo, Kevin Eikrehagen, er stolt av at Geilo mottar denne prisen.

– Dette er en lagseier, ikke bare for oss, men for hele bygda og hele kommunen! Jeg er også utrulig stolt av Team SkiGeilo! Det jobbes knallhardt hver eneste dag for å levere en gjesteopplevelse i toppklasse. Gjennom de siste årene har det blitt investert, utviklet og opprustet svært mye i alpinanlegget på Geilo. At vi blir stemt frem som «Norway’s Best Ski Resort» for fjerde gang, tolker jeg som at vi når de høye målene våre, og at Geilo har tatt tilbake sin posisjon som en av Norges ledende alpindestinasjoner. Det er stor stas for oss å motta denne prisen. Oppgaven som ligger foran oss, er klar og tydelig: Vi må fortsette å hente ut potensialet på Geilo og utvikle oss videre. Da bør vi ligge godt an til å bli nominert til «Norway’s Best Ski Resort» også neste år!, avslutter Eikrehagen

Saken fortsetter under annonsen

Under utdelingen ble også Havsdalsgrenda på Geilo kåret til «Norway’s Best Chalet 2022», en pris de har vunnet flere ganger tidligere.