Annonse

HSMAI Norway Awards 2021 – utsatt nominasjonsfrist

HSMAI har i likhet med så mye annet dessverre vært nødt til å utsette Prisutdelingen 11. januar, da det ikke vil være mulig å gjennomføre den under de rådende omstendigheter. Forhåpentligvis kan den gå av stabelen til våren. Fristen for innsendelse av bidrag er utsatt til 31. januar.   

HSMAI er glad for igjen å kunne vise frem det gode arbeidet som skjer i næringen vår gjennom HSMAI Awards 2021, Reiselivets Oscarutdeling! Nominer dere selv eller andre innen 31. januar!  

Hvem greier å ivareta kunder og ansatte best i denne tøffe omstillingen vi alle står i? HSMAI ønsker å løfte frem innovatørene og de gode eksemplene. De som har evnet å omstille seg, gått nye veier og lykkes i annerledesårene 2020 – 2021.

Kriterier:

Viktige samfunnsdrivere generelt i dag er digitalisering og bærekraft. Dette har fått enda sterkere betydning under pandemien. Juryen vil vektlegge og premiere de aktørene som har snudd seg rundt, og tenkt nytt, vist innovasjon- og omstillingsevne gjennom nye forretningsmodeller og interne løft til inspirasjon for andre. Veiledende kriterier som legges til grunn:

Kreativitet og omstillingsevne

Initiativ og innsats

Resultat som følge av innovasjon

Samarbeid og tverrfaglighet

Positive ringvirkninger

Bærekraftsdyktighet/trippel bunnlinje (miljø-, sosial- og økonomisk verdi)

Inspirasjon og overføringsverdi til andre

 

Det deles i år ut priser i 6 kategorier. Dette kommer i tillegg til Unge-ledere prisene, som alltid har sin egen juryering, og som i år deles ut på våren.

Alle vinnere vil i etterkant av kåringen også inviteres til å presentere sitt arbeid, erfaringer og resultater på et HSMAI arrangement, eller på annen måte i løpet 2022, til inspirasjon for andre.

Kategorier

 

Kostnadsfritt å sende inn bidrag

Under normale omstendigheter koster det å sende inn bidrag i hver kategori, men HSMAI har i år besluttet at dette skal være kostnadsfritt. Derimot må samtlige som deltar på prisfesten, inklusiv de nominerte/vinnere, betale for deltagelse på prisutdelingen.

Meld deg på festen her!

Last ned skjema for innsendelse av bidrag for egen bedrift her.

Last ned skjema for innsendelse av nominasjon av andre bedrifter eller personer her.

 

Annonse
Annonse
Annonse