App som lar deg kontrollere parkering. Easy Park app

Foto

Lise Åserud / NTB

Nå kan du bruke EasyPark i over 3000 europeiske byer

Publisert: 15. desember 2022 kl 08.45
Oppdatert: 15. desember 2022 kl 13.10

­Målet for selskapet er å gjøre parkering så friksjonsfritt som mulig på tvers av landegrensene, og flere steder kan du også lade samtidig gjennom appen. Blant de siste byene som inngår avtale om både parkering og lading gjennom EasyPark-appen, er den franske hovedstaden Paris.

 

– Med ambisjonene til Paris om å være en av de smartest byene i verden, er det hyggelig at de nå også åpner opp for parkering og lading gjennom EasyPark, sier Ludvik Eide, markedsansvarlig i EasyPark.

 

Paris introduserte mobilparkering for første gang i 2014, og i 2022 bruker hele to tredjedeler av franske sjåfører en app for å administrere parkeringen sin.

 

– Dette viser hvor godt byen jobber mot målet om en av verdens smarteste byer. Ved å tilby praktiske tjenester og smidighet til bilister, fortsetter bruken av parkeringsapper å vinne terreng, sier Eide.

 

Helautomatisk flyplassparkering

Parkmobile, som er en del av EasyPark har nylig landet en avtale med den nederlandske flyplassen Schiphol om parkering på området P1. Flyplassen er en av Europas største, og P1-området kan skilte med hele 4200 parkeringsplasser som nå blir tilgjengelige i appen.

 

– Vi ønsker å gjøre parkering så enkelt og friksjonsfritt som mulig. Med rundt tre millioner brukere av appene våre Parkmobile, Park-line og EasyPark i Nederland, er det tydelig at nederlendere liker å parkere med app, sier Eide og legger til:

Saken fortsetter under annonsen

 

– Den nye avtalen med Schiphol vil gagne alle besøkende som kjører til og fra en av Europas største flyplasser.

 

I disse storbyene kan du nå bruke EasyPark-appen

EasyPark har på kort tid vokst til å bli Europas største teknologiselskap innenfor smarte, brukervennlige parkerings- og ladetjenester. I tillegg til Paris kan man i Frankrike nå bruke EasyPark-appen i mer enn 70 andre franske byer. Dette inkluderer Bordeaux, Toulouse, Lille, Reims, Metz, Nancy og Strasbourg.

 

Ellers i Europa kan man med EasyPark-appen parkere i storbyer som Milano, Barcelona, Hamburg, Amsterdam, Madrid, Valencia, Roma, Napoli, Torino, Berlin, København, Stockholm, Málaga og Lisboa.

 

– Det kommer inn opptil fem nye byer i appen hver eneste dag, så om ikke byen du skal til har åpnet for EasyPark ennå, er det nok ikke lenge til, avslutter Eide.