Reiseliv

Nytt flyselskap åpner rute til Trondheim og Stavanger fra New York

Publisert Sist oppdatert

PLAY er et nytt islandsk flyselskap med lavpris-flyvninger mellom Island og Europa, og Nord-Amerika. Nå lanserer de ruter mellom New York - Trondheim og Stavanger.

Første flyvning til Stewart International Airport i New York er i begynnelsen av juni. De vil fly mellom Trondheim og Stavanger og New York to ganger i uken året rundt. En tilsvarende rute åpnes til Gøteborg. Det er mellomlanding på Island begge veier. Dette blir PLAYs tredje rute til USA. Flyvninger til Logan lufthavn i Boston og til Baltimore/Washington International, begynner henholdsvis i mai og april. I tillegg til Trondheim og Gøteborg vil PLAYs flyruter til USA gå fra Paris, Berlin, København, Dublin og Brüssel.

Stewart lufthavn ligger ca. 75 minutters kjøretur fra hjertet av Manhattan. - Vi nølte ikke da vi fikk tilbudet om å legge flyvninger til Stewart lufthavn og vi så alle fordelene med flyplassen og Hudson Valley-området. Nå blir PLAY det eneste flyselskapet med internasjonale flyvninger fra Stewart, og avtalen mellom oss og luftfartsmyndighetene i New York treffer med vår ambisjon om å levere lave priser, sier Birgir Jónsson, CEO i PLAY.

I 2022 flyr PLAY totalt til 25 ulike destinasjoner i USA og Europa. Flyselskapet får seks nye Airbus A320neo- og A321neo-fly til sommeren.

Powered by Labrador CMS