Foto: ImpaKProI helgen åpnet blant annet Thailand opp for innreisende uten at det kreves korona-test

Økt flytrafikk og færre innreiseregler

Redaksjonen
Publisert: 4. mai 2022 kl 08.54
Oppdatert: 4. mai 2022 kl 08.59

­Enklere innreise betyr økt trafikk til reisemålene. Et av de flyselskapene som satser på å fly nordmenn til Thailand kommende vinter er finske Finnair, skriver flysmart24.no

Derfor har Finnair nå ikke bare Thailand-rute fra sin hovedbase på flyplassen i Helsingfors, men også en rute som selskapet åpnet fra Stockholm lufthavn Arlanda.

Selskapet legger opp til et omfattende Thailand-program med opptil 14 ukentlige flyvninger til Bangkok, tre ukentlige flyvninger til Phuket og to ukentlige flyvninger til Krabi fra Helsingfors.

I tillegg flyr Finnair også til Bangkok og Phuket fra Stockholm, Arlanda med to ukentlige flyvninger til hver destinasjon. 

Flytilbudet for nordmenn blir dermed med både enklere og bedre.I tillegg til Finnair har Thai Airways i gang sine ruter til henholdsvis Stockholm og København, mens selskapet har varslet av det vil se an oppstarten av Oslo-ruten til Bangkok. Den kommer neppe i gang før til neste år.

Flyprogam mot øst

Tross stengingen av russisk luftrom for EUs flyselskap som følge av krigen i Ukraina fortsetter Finnair også å betjene rutene til Delhi, Singapore, Seoul og Tokyo, Narita med daglige flyvninger som kobles til Finnairs europeiske nettverk. 

Saken fortsetter under annonsen

Finnair flyr også til sin nye destinasjon Mumbai fire dager i uken, til Hong Kong 7 ganger i uken og til Shanghai en gang i uken.

Flere avganger til USA

Som en følge av problemene med å betjene Asia-rutene, har Finnair økt sin satsing på ruter til Nord-Amerika, og åpnet i fjor non stop ruter også fra Stockholm.

Denne satsingen fortsetter kommende sesong med  tre ukentlige direktefly til New York JFK, Los Angeles og Miami.