Reiseliv

Radisson Blu Resort Trysil kåret til Norges beste skihotell

Radisson Blu Resort Trysil er kåret til Norges beste skihotell på World Ski Awards. Det er sjette gang at Trysil-hotellet får denne gjeve publikumsprisen. Men i år føles det ekstra spesielt.

Publisert Sist oppdatert

­Jubelen stod i taket blant personalet på Radisson Blu Resort Trysil da de fikk tildelt den prestisjefylte prisen som «Norway Best Ski Hotel». Dette er en internasjonal pris som deles ut av World Ski Awards, hvor det er gjester selv som stemmer frem sine favoritter.

- Dette er veldig gøy, sier Maria Åhgren, General Manager på Radisson Blu Resort Trysil. – Vi har vunnet prisen tidligere, men i år føles det ekstra godt. At vi nå vinner til tross for at vi måtte holde avstand, og ta hånd om gjestene våre bak munnbind og pleksiglass i fjor, viser at personalet vårt leverer service på høyt nivå.

Vi er veldig opptatt av at personalet vårt skal være en del av opplevelsene som gjestene lengter tilbake til. Våre egne målinger viser at vi leverer på dette. Prisen som Norges beste skihotell er bare enda en bekreftelse på dette, forteller Åhgren.

Powered by Labrador CMS