Selskapet Flyr lanserer bonusprogram

Publisert: 30. mars 2022 kl 10.18
Oppdatert: 30. mars 2022 kl 10.18

Programmet har fått navnet Flyr +, og startet opp i dag, 30 mars.

– Vårt mål har vært å finne et enkelt tilbud som gir kundene fordelene så raskt som mulig. Vi håper kundene liker det vi nå tilbyr dem og er spent på reaksjonene, sier kommersiell direktør Thomas Ramdahl og finansdirektør Brede Huser til flysmart24.

Tor W. Andreassen, ved NHH Norges Handelshøyskole i Bergen, mener strategien til Flyr er fornuftig.

– Vi vet at bonusordninger skaper gjenkjøp. Et bonusprogram gjør at Flyr får tilgang på kundedata: når man flyr, hvor ofte man flyr, hvor man fly, hvem man flyr med, hva man betaler osv. Dette er gull for selskapet når det ytterligere skal skreddersy kommunikasjon eller innovasjon, sier Andreassen til flysmart24.

Programmet fra Flyr skiller seg fra de 2 konkurrentene SAS og Widereøe. SAS har Eurobonus hvor billettypen og lengden på reisen er avgjørende for antall bonuspoeng. Norwegian har en lojalitetsklubb der bonusen gis i form av «cashpoints». Medlemmene av Flyr + får 10 % rabatt på nettoprisen på alle Smart og Flex-billetter de kjøper, uavhengig av pris – og rabatten gjelder alle som er omfattet av bestillingen.

Flyr innfører også stempelkort og verdikuponger. For hvert kjøp får man nytt stempel, også ved å verve andre til Flyr +. Når stempelkortet er fullt, får man 500,- i rabatt.

– Alle som har reist med Flyr hittil og har lagret profil hos Flyr, vil ved innmelding innen 30. april få godskrevet stempler for reisene de har hatt til nå, som en takk for den støtten de har vist oss siden oppstarten i fjor sommer, sier Ramdahl. 

Saken fortsetter under annonsen

Selskapet oppgir at de innfører Flyr + fordi kundene har etterlyst det. - For oss var det viktig å få en enkel løsning og at belønningen kommer fort. Det tror jeg vi har truffet på, sier Huser.

Mulige endringer

– Det at vi lanserer et tilbud i dag som er baserer seg på rabatt og stempelkort, betyr jo ikke at det kan komme endringer etter hvert. Vi får nå høre hva medlemmene har å si til dette så får vi ta med reaksjonene i det videre arbeidet med ordningen. Det vil ganske sikkert komme endringer og utvidelser, sier Ramdahl.

Professor Andreassen sier også at programmet Flyr nå lanserer, sannsynligvis bare er starten på et omfattende bonusprogam, som vil utvides etter hvert.

 

Ledige stillinger – reiseliv