Foto

Sommer i Trysil.

Foto: Ola Mattson/Skistar

SkiStar investerer ytterligere 67 MSEK i sommersesongen

Publisert: 11. august 2022 kl 11.09
Oppdatert: 11. august 2022 kl 11.09

­Interessen for aktive, kortreiste ferier har holdt seg også denne sommeren på SkiStars destinasjoner. Sesongen fortsetter utover sensommeren og høsten, med flere event og aktiviteter for store og små, med blant annet Järv Eventyr, Trysilrypa og SPA-, trenings- og velværehelg. I tillegg satses det stort på flere nyheter som lanseres allerede neste sommer.

- Vi ser at det fortsatt er mye interesse for å besøke oss året rundt med stor etterspørsel etter aktiviteter for hele familien, vennegjengen eller kolleger. Flere har prøvd våre aktiviteter i sommer med alt fra stisykling, heisbaserte vandre- og sykkelaktiviteter og klatreparkene. Dette kombinert med flott natur og gode overnattingsmuligheter er en innertier, og selskapet investerer derfor ytterligere 67 MSEK i vår sommer- og høstsesong satsing Sports & Adventures. Det betyr flere nyheter på våre destinasjoner allerede sommeren 2023, sier Stefan Sjöstrand, adm. dir. og konsernsjef på SkiStar AB.

SkiStars helårssatsing gir positive ringvirkninger for lokalsamfunnet, der stadig flere får mulighet til fast helårsjobb, og dermed kan bosette seg i kommunene.

- Vi er stolte over å kunne bidra til å utvikle lokalsamfunnet på våre destinasjoner, gjennom flere arbeidsplasser og vekst for næringslivet og lokale aktører. Å være en pådriver for at distrikts-Norge opplever tilflytting er både meningsfullt og viktig, sier Gudrun Sanaker Lohne, destinasjonssjef hos SkiStar Trysil.

 

Saken fortsetter under annonsen