Reiseliv

- Sesongen så langt har vært veldig bra, sier Gudrun Sanaker Lohne, destinasjonssjef hos SkiStar Trysil.

SkiStar venter storinnrykk i årets vinterferieuker

Publisert Sist oppdatert

SkiStar venter storinnrykk av skiglade gjester på sine destinasjoner i de kommende vinterferieukene fra uke 7 til 9, som er høysesong for alle norske, danske og svenske skientusiaster. Men også uke 10, 11 og 12 er populære blant utenlandske gjester for et besøk i de skandinaviske fjellene.

- At så mange ønsker å komme tilbake til oss er fantastisk. Sesongen så langt har vært veldig bra og interessen fra både norske og utenlandske gjester har ikke latt vente på seg. Det er gledelig at besøket av danske og svenske gjester på våre norske destinasjoner er tilbake på nivå som før pandemien, men også at vi i jule- og nyttårsukene hadde hele 14 prosent nye gjester, og så mye som 26 prosent som ikke hadde besøkt oss på flere år her i Trysil, sier Gudrun Sanaker Lohne, destinasjonssjef hos SkiStar Trysil.

Den siste uken har det kommet et godt påfyll av snø, og på SkiStars destinasjoner venter flotte forhold. Fra midten av februar har alle SkiStars anlegg utvidede åpningstider. I tillegg til et tilbud for de aller ivrigste, som kan nyte både morgen- og kveldskjøring, er alle SkiStars Fun Parks og Snow Parks åpne, og Valle er endelig tilbake med ulike aktiviteter for de minste.

- Hva er vel bedre enn å starte dagen i soloppgang på ski, og nyte en god frokost på et av serveringsstedene i bakken? For de aller ivrigste er det faktisk mulig å kjøre på ski fra syv om morgenen til halv ni om kvelden enkelte dager, og variasjonsmulighetene er store uansett ferdigheter, med områder for skilek, som SkiStar Fun Rides og Snow parks, sier Andreas Smith-Erichsen, destinasjonssjef hos SkiStar Hemsedal.

Powered by Labrador CMS