Reiseliv

Skottlands flyselskap gjenoppretter forbindelsen Oslo - Aberdeen

Publisert Sist oppdatert

Loganair, Skottlands flyselskap, og Storbritannias største operatør av regionale flyreiser, vil sikre viktige forbindelser mellom Norges hovedstad og Europas oljehovedstad, Aberdeen.

Helårsforbindelsen mellom Oslo Lufthavn og Aberdeen International starter igjen 13. juni. Det blir opptil seks ukentlige flyvninger (daglig unntatt lørdag) i hver retning med 49-seters Embraer 145 Regional Jet-fly.

Loganair er det største flyselskapet på Aberdeen lufthavn og ruten fra Oslo åpner også for videreforbindelse til destinasjoner over hele Storbritannia.

- Vi er glade for å styrke vår tilstedeværelse i Norge. I tillegg til å gjenoppta tjenester fra Bergen og Stavanger til Edinburgh og Newcastle i mai, er vi sikre på at gjenopprettingen av den viktige forbindelsen fra Oslo til Aberdeen vil bli ønsket velkommen, spesielt av energisektoren, ettersom økonomiene våre begynner å komme seg. I år markerer vi også vårt 60-årsjubileum og Norge har alltid vært en viktig del av Loganairs DNA, dagens kunngjøring symboliserer at det også er en veldig viktig del av fremtiden vår, sier Loganairs adm. dir. Jonathan Hinkles.

Loganair opererer en flåte på 43 fly og sysselsetter over 800 ansatte. De har ruter på 34 britiske lufthavner, mer enn alle andre flyselskaper tilsammen. Loganair har allerede ruter til Norge fra Edinburgh, Newcastle og Sumburgh.

Powered by Labrador CMS