Reiseliv
Foto: Julia_Sudnitskaya
Slik gjør Plateful det enklere å gjøre innkjøp bærekraftig
Plateful, tidligere Verdimat, er en norsk grossist som sørger for at mer av maten som produseres når helt frem til tallerkenen. Ved å kjøpe gode råvarer fra kjente leverandører som av ulike årsaker ikke blir solgt i tradisjonelle salgskanaler, og selge dem til reduserte priser, gjør Plateful det enkelt for profesjonelle kokker å ta bærekraftige valg.
Årlig kaster matprodusenter og grossister flere tusen tonn med mat. Fantastisk, fullgod mat som kunne endt opp på matbordet. I 2017 grunnla Lars-Kristian Leiro og Tommy Sundt Plateful med mål om å løse dette problemet. Ved å opprette en salgskanal for varer som av ulike årsaker ikke blir solgt i tradisjonelle salgskanaler, gjør Plateful det mulig for produsenter å selge fullgode varer med produksjonsavvik, begrenset holdbarhet eller emballasjefeil, slik at de kan kjøpes og brukes i profesjonelle kjøkken.
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd
150,- 575,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd
1875,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd
1,- 145,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd
1430,-
KJØP
Nylige artikler
Skal skape en ledende vinterdestinasjon på Bjorli
1 av 7 velger å feire jul eller nyttår i utlandet
Dette vil folk oppleve på reise i 2026
Høy kundetilfredshet hos SJ Norge
Christian André Pettersen og Team Norway er klare for Bocuse d’Or Europa
Mest leste artikler
Geir-Rune Larsen tildelt matkulturpris for rekruttering til restaurant- og matfag
Ringnes vokser i conveniencemarkedet med Gatorade og Farris Frus
SAS øker kapasiteten til fotball-VM med flere flyvninger og større fly
Nord-Norge leder verdiskaping i norsk reiseliv i 2024
Reisetrender 2026: Storbyferie, idrett og bærekraft