Reiseliv

Thomas Ødegård kåret til Årets Hotelier

Thomas Ødegård, General Manager ved Scandic Park Sandefjord og Scandic Havna Tjøme er kåret til Årets Hotelier 2021 under HSMAI Norway Awards.

Publisert Sist oppdatert

De andre nominerte var Frank Aglen Kaspersen, General Manager, Nordic Choice Hotels, Quality Airport Hotel Gardermoen.

Guro Øsmundset, General Manager, Radisson Blu Hotel Scandinavia, Oslo.

Prisen til Årets Hoteliér er et studieopphold på Cornell’s General Managers Program (GMP), ved prestisjefylte Cornell School of Hotel Administration i New York.

I sin uttalese om Årets Hotelier 2021, Thomas Ødegård, sier juryen:

«Årets Hotelier er en hotelldirektør som brenner for faget og som kan vise til sterke tall på bunnlinjen, gjennom mange år. Viktigheten av å hele tiden motivere medarbeiderne og jobbe sammen, for å oppnå høy gjestetilfredshet og gode resultater, står sterkt i ledelsesfilosofien til Årets Hotelier. Ikke minst i de to siste årene har dette vært av den største betydning.

Vedkommende beskrives som selve inkarnasjonen på en hotelldirektør, som er en tydelig skikkelse i bybildet og som også gjør stor innsats for å fremme byen som reiselivsdestinasjon».

Prisen ble delt ut 26. april i forbindelse med HSMAI Norway Awards, på Clarion Hotel Oslo, med rundt feststemte 200 bransjefolk i salen.

Prisutdelingen arrangeres av HSMAI, i samarbeid med Reiseliv1 (HRR), og andre partnere fra reiselivsbransjen og ellers. Formålet med prisene er å fremme resultatorientert og nytenkende lederskap blant ledere, samt å fokusere på viktigheten av lederrollen i hotell-, restaurant- og reiselivsbedrifter.

Jury Årets Unge Ledere og Årets Hotelier

Morten Thorvaldsen, Konserndirektør, Thon Hotels (juryleder)

Torgeir Silseth, Konsernsjef, Nordic Choice Hotels

Morten Malting, Food & Beverage Director, Scandic Hotels

Josefine Janson, Director Human Resources, Norway, Radisson Hotel Group

Lise Raanaas Haavind, Produktsjef, AS Pals

Hans Kristiansen, Redaktør, Reiseliv1

Powered by Labrador CMS