Foto

Kalle Hägglund/Skistar

Åpning av skisesongen i Hemsedal nærmer seg

Publisert: 13. november 2023 kl 10.55
Oppdatert: 13. november 2023 kl 10.55

­SkiStar Hemsedal åpner skisesongen fredag 24. november. Med kombinasjon av snøfall og stabile kuldegrader, ligger alt tilrette for en fantastisk start på vintersesongen. En av de mest spennende nyhetene hos SkiStar denne vinteren er introduksjonen av to nye heiser.

Med en ny stolheis som er en 6-seters heis kalt "Lodge Express", som går fra bunnen av barneområdet og tar deg opp i fjellet. Denne heisen har en kapasitet på 3000 personer i timen og strekker seg over 1733 meter. Den andre spennende nyheten er en ny tallerkeheis som gir direkte tilgang til parken, noe som gjør det enklere for besøkende å holde seg i parkområdet i stedet for å måtte kjøre ned til bunnen for deretter å kjøre opp igjen.

Langrennssesongen ble sparket i gang forrige helg, og løypene blir kontinuerlig preparert i tråd med vær- og føreforholdene. Så langt har 750 meter av løypene på Gravset skiarena blitt preppet, mens ytterligere 2 kilometer også er klare for bruk. Resten av løypene vil bli komprimert med beltevogner og sporutstyr for å sikre best mulig skiføre for langrennsentusiaster.

I Solheisen Skisenter er det også full fart for å komme i gang med skisesongen. Uværet Hans tok litt godt for seg, så det er ekstra mye å få på plass. Gjengen i Solheisen melder at de håper på sesongåpning 1. desember.

Richard Taraldsen, daglig leder for Destinasjon Hemsedal, er optimistisk om sesongen: – Med investering i nye heiser hos SkiStar Hemsedal og rundt om i bygda, håper vi at vi kan skape enda flere uforglemmelige vinteropplevelser for kommende sesong. Vi er begeistret for å se nye og tilbakevendende gjester og tilby dem forbedrede fasiliteter.

Saken fortsetter under annonsen