Kanariøyene troner nok en gang listen over vinterens mest populære reisemål.

Foto

Apollo 

Apollo gjenåpner flere vinterfavoritter!

Publisert: 19. september 2023 kl 09.02
Oppdatert: 19. september 2023 kl 09.03

­Etter flere vintre preget av pandemi og reiserestriksjoner er verden endelig fullåpen igjen. Hos Apollo innebærer det blant annet en etterlengtet gjenforening med flere av østens favorittreisemål; som Thailand, Sri Lanka, Vietnam og Bali, skriver selskapet i en pressemelding.

- Sørøst-Asia har alltid vært en ettertrakted verdensdel blant nordmenn på vinterhalvåret, særlig grunnet det rimelige prisnivået og ikke minst utvalget av spennende opplevelser. Under pandemien forsvant dessverre nærmest alle våre reiser dit, men nå er Asia endelig tilbake for fullt – og vi er stolte av å kunne tilby et fullverdig vinterprogram igjen, sier Beatriz Rivera, Kommunikasjonssjef i Apollo. 

Egypt og Tunisia tilbake 

Det er derimot ikke bare Asia som gjør stort comeback i år: Nylig relanserte Apollo direkterute fra Oslo til den tidligere strandfavoritten Sharm el Sheikh – til stor glede for mange. Også prisgunstige Tunisia er tilbake i Apollos vinterprogram. 

Samtidig stadfester Emiratene seg som vinterens soleklare familiefavoritt. Blant alle Apollos vinterreisemål er Dubai, Ras al Khaimah og Abu Dhabi, reisemålene som lokker til seg aller flest barne-, og tenåringsfamilier - trolig grunnet det enorme aktivitetstilbudet og førsteklasses hotellopplevelser som venter her. 

- Opplevelser spiller en stadig viktigere rolle for oss i ferien, og det gjenspeiles tydelig i hvilke reisemål som øker raskest I popularitet. Vi vil fylle kofferten med mer enn bikiniskiller og nymalte fregner, og dyrke kvalitetstiden sammen over opplevelser som virkelig skaper minner for livet. Dette er naturligvis med på å sette nye reisemål på kartet, sier Rivera.  

Flere innfrir drømmeferien 

Saken fortsetter under annonsen

Til tross for et rekordbredt tilbud er det fortsatt de klassiske Kanariøyene som troner listen over vinterens mest populære reisemål. På flaggskipet Gran Canaria utvider Apollo satsingen på barnefamilier, og lanserer et helt nytt Mondo Family-hotell: Maspalomas Resort by Dunas.

Samtidig melder reisearrangøren om at stadig flere velger å innfri store, mer eksklusive feriedrømmer – som Maldivene, Mauritius og Seychellene. Den lekre trioen har lenge utmerket seg som førstevalget for nyforelskede og nygifte, men de siste årene har reisearrangøren merket en økning også blant familier og voksne generelt. 

- For de aller fleste av oss er ikke dette steder vi reiser tilbake til år etter år, som eksempelvis Kanariøyene. Snarere tvert om; De representerer på mange måter den ultimate drømmereisen. Den økte interessen viser tydelig at vi nordmenn har et voksende behov for nye impulser og opplevelser etter pandemien – og ikke minst at vi ønsker å bruke feriene til å unne oss det lille ekstra og leve litt mer, sier Rivera.