BWH Hotels varemerke Aiden inntar Skandinavia med syv nye hoteller

Foto

Aiden

BWH Hotels varemerke Aiden inntar Skandinavia med syv nye hoteller

Publisert: 5. september 2023 kl 09.45
Oppdatert: 13. september 2023 kl 14.34

­Tidligere i år ble Aiden lansert i Herning, og nå fortsetter den skandinaviske ekspansjonen i full fart til andre markeder. BWH Hotels har aldri tidligere sett så stor interesse fra både eiendomseiere og aktører i hotellbransjen, og ser frem til å innta enda flere områder sammen med hotelloperatøren CIC Hospitality.

2 nye hoteller i Norge - 5 i Sverige

Snart vil to nye Aiden-hoteller lanseres i Norge - et i Trondheim og et på Evenes.

I løpet av høsten lanseres fem nye Aiden-hoteller på det svenske markedet. Den første åpningen blir Aiden by Best Western Stockholm Solna, tidligere kjent som Hotel by Maude. De fire andre hotellene er tidligere Connect Hotels, som nå eies av CIC Hospitality og ligger i Skavsta, Arlanda, Kista og i Stockholm City. CIC overtar også Maudes Hotel Solna Business Park, som blir en del av Best Western, samt Connect Stockholm, som blir en del av Best Westerns Sure Hotel-merke.

"I løpet av årene har vi blitt kontaktet av en rekke operatører med tanke på å drive hotellene våre. Imidlertid har vi aldri vært interessert. CIC føles imidlertid helt riktig, da de kan bidra til en positiv og naturlig utvikling for våre fem hoteller når de er tilknyttet Aiden og Best Western. I tillegg vil personalet bli en del av en større organisasjon med nye utviklingsmuligheter. Vi vil fortsatt ha et samarbeid når CIC blir leietakere i Connect Hotellfastigheter AB," sier Connect Hotels-grunnleggerne Finn Andresen og Thomas Söderlund.

Med denne utvidelsen trer hotelloperatøren CIC Hospitality nå inn på det svenske markedet, noe som anses som et viktig skritt for utviklingen av Aiden i Skandinavia.

2 nye hoteller i Norge i 2024

Saken fortsetter under annonsen

I tillegg til de syv nye hotellene som lanseres til høsten, vil Aiden by Best Western Osporten i Norge samt Aiden by Best Western Lolland og Aiden by Best Western Odense også åpnes i 2024.

I samarbeid med CIC Hospitality planlegger BWH Hotels å åpne rundt 30 Aiden-hoteller i de kommende årene for å tilby bevisste reisende et moderne opphold.