Foto

Tone Mella/Scandic Norge

Elisabeth Emanuelsen kåret til Årets Unge Talent i reisebransjen

Publisert: 11. januar 2023 kl 11.17
Oppdatert: 11. januar 2023 kl 11.17

De andre nominerte var Michelle Lin, Inhouse Sales Supervisor, The Thief, Nordic Hotels & Resorts. Simon Skjærvik, Cluster Executive Chef, Radisson Blu Royal Garden Hotel og Radisson Blu Hotel, Trondheim Airport.

Om Unge Årets Talent 2022, sier juryen:

«Årets Talent beskrives som en dedikert bransjeutøver som ikke er redd for nye utfordringer. Til tross for ung alder har Årets Talent et øye for detaljer man oftest ser fra en mer erfaren leder, og som kan ha positiv innvirkning på både arbeidsmiljø, atmosfære og bunnlinje.

Årets Talent har allerede vært direktør på to hoteller og ble utvalgt til å delta på hotellselskapets talentprogram. Hun beskrives som en ambisiøs, trygg og omsorgsfull leder, som kan sitt fag. Sammen med sitt team leverer hun på alle parametre.»

Årets Unge Talent i Hotell, Restaurant og Reiseliv 2022 er Elisabeth Emanuelsen, hotelldirektør, Scandic Holberg

- Tusen takk til juryen, til Scandic som har nominert meg, og til alle de dyktige menneskene jeg jobber med hver eneste dag. Dette er en stor ære, og ikke minst en inspirasjon til å fortsette å utvikle meg som fagperson og leder, sier Elisabeth Emanuelsen.

Elisabeth Emanuelsen har ti års erfaring fra hotellbransjen, og har tilbrakt de siste seks av disse i Scandic. Her har hun bekledd en rekke stillinger. Før hun tok over sin nåværende jobb på Scandic Holberg i april 2022, hadde hun samme stilling på Scandic Vadsø. Hun har også vært hotellsjef og ansvarlig for kurs og konferanse på Scandic St. Olavs Plass.

Saken fortsetter under annonsen

– Elisabeth er en verdig vinner, som har oppnådd sterke resultater etter at hun tok over som leder på Scandic Holberg. Hun scorer høyt på trivsel blant medarbeiderne, samtidig som tilfredsheten blant gjestene er høy. Elisabeth har kort og godt levert på alle parameter etter at hun begynte, sier distriktsdirektør for Oslo-regionen i Scandic Norge, Magne Jacobsen.

Flotte priser

Prisen til Årets Unge Talent i Hotell, Restaurant og Reiseliv og Årets Unge Leder i Hotell, Restaurant og Reiseliv er deltagelse på HSMAI Region Europe Commercial Summer Camp 2023, inkludert reise og opphold.

Prisutdelingen arrangeres av HSMAI, i samarbeid med Reiseliv1 (HRR), og andre partnere fra reiselivsbransjen og ellers. Formålet med prisene er å fremme resultatorientert og nytenkende lederskap blant ledere, samt å fokusere på viktigheten av lederrollen i hotell-, restaurant- og reiselivsbedrifter.

 

Juryen har bestått av Morten Thorvaldsen, konserndirektør Thon Hotels (leder). Josefine Janson, Director Human Resources Norway, Radisson Hotels. Lise Raanaas Haavind, produktsjef Pals. Morten Malting, F&B Director Scandic Hotels.

Eivind Tangvik, Senior Vice President Operation Development, Nordic Choice Hotels. Hans Kristiansen, redaktør Reiseliv1.

Saken fortsetter under annonsen