Reiseliv

Fantastiske snøforhold starter året for Skistar

Interessen for å feire jul og nyttår på SkiStars destinasjoner har vært veldig stor også denne vinteren. Kaldt desembervær har gjort at SkiStar har kunnet produsere masse snø, som sikrer en lang og snøsikker vintersesong.

Publisert Sist oppdatert

­Både Trysil og Hemsedal har i tillegg fått bra med natursnø de siste dagene, og mer er på vei. Ifølge en gjesteundersøkelse har mer enn 7 av 10 gjester vært fornøyde med besøket under jul og nyttår.

– At vi har hatt så mange gjester på besøk i jule- og nyttårsukene er veldig gledelig. 30. desember hadde vi over 7.500 gjester* i Hemsedals alpinanlegg, som er «all time high» for denne dagen. Det viser at mange fortsatt velger å reise til fjells og prioriterer alpin skikjøring, tross vanskelige tider og en urolig omverden, sier Andreas Smith-Erichsen, destinasjonssjef i SkiStar Hemsedal.

I Trysil var de også nære på å slå dagsrekord, da hele 10.381 gjester besøkte anlegget 27. desember. Det er kun 94 gjester færre enn rekorden fra 2019.

– Den siste tiden har det snødd masse på flere av våre skisteder. I Hemsedal og Trysil har det kommet henholdsvis over 92 og 42 cm fin, lett nysnø. Vi har hatt ideelle forhold for å lage snø, og har i tillegg fått solide påfyll av natursnø. I sum betyr det at vi kan tilby våre gjester veldig bra alpin skikjøring. Det viser også den siste gjesteundersøkelsen, der 7 av 10 sier de har hatt en minnerik fjellopplevelse hos oss. Nå er vi klare for en lang og herlig vintersesong, fylt med masse aktiviteter, arrangementer og mye moro, sier Gudrun Sanaker Lohne, destinasjonsleder i SkiStar Trysil.

Etter første periode av vintersesongen, og intensive høysesongsuker, fortsetter SkiStar sesongen med masse aktiviteter og arrangementer i januar og februar. Med alt fra populære SkiStar Winter Games til Valles vinteruker i uke 2-5 og 13, der alle barn til og med seks år får gratis gruppeskiskole, skileie og SkiPass.

Fra midten av februar er det vinterferie, som allerede nå er veldig bra booket, ikke minst blant barnefamiliene.

Powered by Labrador CMS