First Hotel får 380 nye leiligheter for langtidsleie i syv bydeler i København

Foto

First Hotels

First Hotels inngår samarbeid med Q Apartments Copenhagen

Publisert: 7. september 2023 kl 09.41
Oppdatert: 7. september 2023 kl 09.41

­De nye leilighetene for langtidsleie består av alt fra flotte luksusleiligheter i byens bedre strøk Frederiksberg, til moderne leiligheter i sjarmerende Christianshavn, og hyggelige leiligheter i familievennlige Østerbro. I tillegg tilbys det leiligheter i byens mer «hippe» og kreative strøk som Nørrebro og Vesterbro, samt flere leiligheter i Indre By, skriver selskapet i en pressemelding.

Leilighetene som tilbys finnes i ulike størrelser, fra mindre studio og ettroms leiligheter til større to-, tre- og fire-roms leiligheter. Alle leilighetene er lyst og moderne innredet, og består av spiseområde, sofa/stue, fult utstyrt kjøkken, bad og komfortable senger. Så her kan du skape deg et hjem borte fra hjemmet, og likevel føle deg hjemme.

Leilighetene kan bookes allerede fra i dag på nettsiden til First Hotels.

- Med det nye partnerskapet med Q Apartments utvider vi mulighetene for våre gjester ved å tilby flotte leiligheter for langtidsleie i København. København er en viktig destinasjon for oss, fordi byen er et attraktivt reisemål for våre 468 000 medlemmer og gjester, sier Thomas Gillespie, administrerende direktør i First Hotels International.

Saken fortsetter under annonsen